Saturn i Uran, planete ambicije i neočekivanih situacija, trajnosti i novina, koje upravljaju Jarčevima i Vodolijama, već neko vreme obrazuju sjajan aspekt, koji predstavnike ovih znakova vodi ka važnim odlukama, realizaciji interesantnih ideja i sklapanju novih poslova. Nazivaju ih i sudbinskim planetama, zbog čega se ovi znaci u narednom periodu mogu naći i na nekoj vrsti životne prekretnice, naročito ako sarađuju sa strancima, bave se predavaštvom, turizmom, marketingom, izdavaštvom, sportom.

Međutim, ne smemo zaboraviti da Jarčevi ne vole promene, a Vodolije ih obožavaju, Jarčevi igraju na sigurno, dok Vodolije uživaju u riziku. Zbog toga ni promene u njihovim životima ne mogu da budu iste, bez obzira na to što su pod uticajem istih planeta, jer vladaoci desetog zodijačkog znaka su Saturn i Uran, a jedanaestog Uran i Saturn.

Snaga Saturna je ojačana trigonom sa Uranom, ali s druge strane oslabljena pod uticajem slabog Jupitera iz Device, pa narednih meseci može doći do zastoja u realizaciji ciljeva. Ali, period do 9. maja možete da iskoristite da pripremite teren za nove poslove, koje duže vreme imate u planu, što se posebno odnosi na fleksibilne znake, Blizance, Device, Strelčeve i Ribe.

Ipak, već ove nedelje, nešto se pokreće, jedan od "okidača" koji će aktivirati aspekt između Saturna i Urana predstavlja i Sunce, koje prelazi preko 11. zodijačkog znaka i naglašen znak Jarca u kome se nalaze Pluton, Merkur i Venera, planete moći, biznisa i novca. Osim Jarčeva i Vodolija, pod većim uticajem ovog aspekta biće i Vage, Škorpije, Strelčevi i Ovnovi, a svakako neće mimoići ni druge znake.

Ovan (20.3. - 19.4.)

Uran u vašoj astrološkoj kući ličnosti pod uticajem sporog, teškog Saturna podstiče vašu želju za obnovom ili uspostavljanjem novog vida saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Bik (19.4. - 20.5.)

Saturn u astrološkom polju posla u trigonu sa planetom neočekivanih situacija donosi vam nove šanse za uvećanje prihoda, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Blizanci (20.5. - 20.6.)

Harmoničan aspekt između vladalaca astroloških kuća finansija i inostranstva nagoveštava uspostavljanje novih isplativih aranžmana kao i mogućnost češćih putovanja zbog posla.

Rak (20.6. - 22.7.)

Planeta neočekivanih situacija pod uticajem Saturna iz šestog astrološkog polja podstiče vašu ambiciju i mogućnost napredovanja u karijeri, naročito ako ste lekar, naučnik, farmaceut.

Lav (22.7. - 22.8.)

Uran iz vatrenog Ovna pod uticajem planete ambicije otvara vam nove poslovne mogućnosti naročito ako vaše zanimanje ima veze sa naukom, turizmom, marketingom, medijima.

Devica (22.8. - 22.9.)

Planeta trajnosti pod uticajem Urana iz astrološkog polja novca, nagoveštava mogućnost honorarnih ili paralelnih poslova, koji bi mogli da vam obezbede nov izvor prihoda na duže staze.

Vaga (22.9. - 22.10.)

Povoljan aspekt između Saturna u astrološkoj kući putovanja i Urana u kući partnerstva, vodi vas ka uspostavljanju novih kontakata kao i sklapanja isplativih ugovora sa strancima.

Škorpija (22.10. - 21.11.)

Pozicija planeta ambicije i rizika u astrološkim poljima novca i posla, donosi vam neočekivani priliv novca preko saradnje sa starijim osobama na položaju.

Strelac (21.11. - 21.12.)

Simbol mudrosti u vašem znaku pod uticajem avangardnog Urana iz astrološke kuće kreativnosti, daje vam vetar u leđa, naročito ako ste umetnik, predavač, sportista.

Jarac (21.12. - 20.1.)

Trigon između vladalaca vašeg znaka, koji upravljaju i vašom podsvešću i partnerskim odnosima, najavljuje nove šanse u karijeri, ako se bavite predavaštvom, izdavaštvom, turizmom.

Vodolija (20.1. - 19.2.)

Trigon između vaših vladalaca u astrološkim kućama neočekivanih situacija i kontakata sa strancima, donosi vam priliv novca preko poslova zbog kojih ćete morati češće da putujete.

Ribe (19.2. - 20.3.)

Pozicije Saturna i Urana najavljuju uspostavljanje novih kontakata i saradnje sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja, naročito ako se bavite arhitekturom, građevinarstvom ili umetnošću.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija