Flesh and bone

Od kreatora serije Breaking bad stiže nam mračna priča o mladoj plesačici koja se pridružuje prestižnoj njujorškoj baletskoj trupi. Pored Sarahe Hay, koja igra glavnu ulogu, a poznajemo je iz filma Black Swan, i profesionalnih baletskih igrača, ova serija primamiće vas i svojim intrigantnim zapletom.

Chicago Med

U trećem i najnovijem članu Chicago franšize koju potpisuje reditelj Dick Wolf pratićemo živote doktora koji rade u jednoj od najdinamičnijih bolnica u gradu. Obećavajuća drama za duge zimske noći.

Ash vs. Evid Dead

Da li ste spremni za dozu horora? Ova serija je zapravo nastavak serije Army of Darkness u kojoj sve počinje jednim običnim, normalnim danom dok se glavni junak ne suoči sa smrtonosnom bolešću koja preti da zbriše čitav ljudski rod...

Supergirl

Serija Supergirl je urađena po istoimenom stripu, a jednu od glavnih uloga igraće Calista Flockhart. Radujemo se seriji o superženama sa neponovljivom Calistom!

Wicked city

Ova drama će vas vratiti u davnu 1982. godinu i Los Anđeles koji je bio zapljusnut talasom rokenrola, droge i razuzdanog života. Odličan scenario za rešavanje ubistva, zar ne?

Tekst: Jasmina Avarmov 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija