Ovan (21. 3. - 20. 4)

Posao

Poštujući pravila igre, uspevate da u pravom trenutku nametnete svoje stavove uticajnim saradnicima. Ulaskom Sunca u znak Jarca počinje nova etapa u vašem poslovnom životu. Često preuzimate aktivnu ulogu u izboru prioritenih ciljeva i donošenju važnih odluka vezanih za nove finansijske investicije. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 6. januara, jer posle tog datuma Merkur kreće retrogradnim hodom, što bi moglo da donese iznenadne probleme i prepreke na putu do cilja. Važno je da se uspešno prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Posvetite veću pažnju aktuelnim dešavanjima u poslovnom okruženju i potrudite se da unapredite svoj poslovni ili društveni status. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju i proširenju mreže saradnika.

Ljubav

Sve češće osećate kako se u vama bude nove želje i emocije. Romantično ste raspoloženi i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Čini se kao da predosećate skori izlazak Marsa iz polja partnerstva. Uživajte u druženju i dozvolite sebi male ludosti. Emotivni zanos pozitivno utiče na vas i daje vam snagu da ostvarite svoje ljubavne snove. Slobodno preuzmite inicijativu u društvu ljubavnog partera ili osobe koja vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Ako želite uzbuđenja, ne propuštajte zanimljive pozive za izlaske koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji unose harmoniju u vašu ljubavnu vezu i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

Zdravlje

Ukoliko imate zdravstvene probleme, preispitajte svoje navike i potrudite se da živite zdravije. Čuvajte se respiratornih infekcija, preduzmite sve neophodne mere prevencije, uključujući i vakcinaciju.

Bik (21. 4. - 21. 5)

Posao

Koristite svaku priliku da pokažete svoju energičnost, ali ne uspevate da se istovremeno angažujete na više strana i da budete u toku sa svim događajima na poslovnoj sceni. Venera je u znaku svog izgona, što vam ne ide na ruku, a uskoro bi mogla da se nađe blizu Saturna, što nikako nije dobro "društvo". Baš zato, smetaće vam različiti vidovi taktiziranja. Ne volite kada vas okolina usporava u poslu ili kada neko od nadređenih nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje. Ipak, nema razloga za preveliku brigu, jer pred vama je faza kreativnog uspona. Predstoji vam uspeh u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili "lidersku ulogu". Tokom januara, dok traje retrogradni hod Merkura, očekuju vas različita dešavanja koja zahtevaju hitan odgovor. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Finansijska kriza sredinom januara, nateraće vas da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije.

Ljubav

Ponekad vam se učini da je u ljubavi sve moguće ili dostupno, naročito ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje najdublje želje i emocije. Imate utisak da je za vašu psihološku i emocionalnu sigurnost važno da unapred znate šta možete da očekujete od partnera i da uvek imate kontrolu nad situacijom. Ali, kad vas ponese strast i emocije nadvladaju, ipak uradite ono što vam srce nalaže, a ne glava. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika, ne dozvolite da vam izmakne. Prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni, iskoristite svoj osvajački potencijal, budite zavodljivi, ali sačuvajte i dobru meru ukusa. Potrudite se da ispoštujte nečije emotivne potrebe ili osećanja.

Zdravlje

Budite oprezni u saobraćaju, moguć je gubitak kontrole. Čuvajte se povreda, pazite na ishranu. Moguća upala žučne kese i išijas. Odmorite se i ojačajte imunitet.

Blizanci (22. 5. - 21. 6)

Posao

Ma koliko radili, čini vam se da ne postižete željene rezultate. Pažljivo pratite sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni, stalo vam je da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Aktivni ste na različitim stranama i rado prihvatate nove poslovne izazove. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno, jer će vladar vašeg znaka, Merkur biti retrogradan tokom celog perioda. Naučite da podvučete jasnu crtu između privatnih i poslovnih obaveza. Zaštitite se od komentara ili neprijatnosti koje bi mogle negativno da utiču na vaš poslovni i društveni status. Neko bi želeo da zauzme vaš položaj i koristi svaku priliku da vas ugrozi. Potrudite se da do 22. januara završite posao koji vam već dugo visi nad glavom. Na samom kraju perioda očekuje vas još jedna zamršena situacija koja zahteva mir i strpljenje.

Ljubav

Iako povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, partneru jasno stavljate do znanja da vam je potrebna veća pažnja i bliskost. Posle 31. decembra, kada Venera bude u znaku Strelca, u vašoj sedmoj kući, bićete spremni za promene na ljubavnom planu. Osećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Međutim, vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da bilo ko na vas vrši psihološki pritisak i iritira vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Svaka ljubavna romansa zahteva veliko obostrano angažovanje, jer bez uzajamne naklnosti i iskrenosti ona gubi svoju snagu, vrednost i značaj.

Zdravlje

Virusne infekcije mogle bi ozbiljno da naruše vaše zdravlje u ovom periodu. Izbegavajte velike skupove, budite pažljivi u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji.

Rak (22. 6. - 22. 7)

Posao

Krajnje je vreme da uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Pomalo ste zabrinuti zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa davno uspostavljenim standaradima koji vladaju u vašem poslovnom okruženju. Ipak, nije sve tako crno kako vam se čini. U ovom periodu, vaš vladar Mesec biće u znaku egzaltacije, pa ćete šanse za napredovanje imati na pretek. Ako želite da unapredite svoju poslovnu poziciju, potrudite se da nađete efikasniji način delovanja. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih mogućnosti, ili da se previše uzdate u lične procene, ne uvažavajući mišljenja iskusnijih kolega. U periodu od 3. januara, imaćete priliku za proširenje saradnje kao i za rešavanje nekih zaostalih imovinskih, pravnih ili statusnih pitanja. Kada je posao u pitanju, sledite dobro utabane staze, izbegavajte bilo kakve improvizacije. Možete da eksperimentišete samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše dosadašnje znanje ili praktično iskustvo.

Ljubav

Tokom ovog perioda, vaš ljubavni život obeležiće različiti usponi i padovi raspoloženja kao novi izazovi. Povremeno ćete imati utisak da vam je sve dozvoljeno ili da je gotovo svaki san ostvariv. Prija vam naglašena sentimentalnost koju vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete veća uzbuđenja, a novi događaji delovaće na vas vrlo podsticajno. Vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti, lako se prepuštate emocijama i strastima koje u vama budi bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne snove, čak i po cenu da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste nedavnpo započeli neku tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju sreću, kao i osobu do koje vam je zaista stalo.

Zdravlje

Već duže vreme vaše zdravlje je nestabilno. Ukoliko klasični lekovi ne pomažu, probajte alternativne metode lečenja. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba.

Nastavak na drugoj strani...

PageBreak

Horoskop za vreme vladavine JARCA: Šta nas čeka u januaru 2016?
Lav (23. 7. - 23. 8)

Posao

Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status. Osećate nalet kreativne energije, a u želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Uz dobru volju, dobar tim saradnika, iskustvo i mudrost, uspećete da ostvarite svoje profesionalne ciljeve. Ipak, pre nego što se upustite u nove poduhvate, napravite listu prioriteta i detaljan plan aktivnosti. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja ili sumnjičavi pogledi kolega. Pratite nove trendove u poslovanju, budite spremni na različite vidove promena ili na mogućnosti usavršavanja. U periodu od januara, očekuju vas veoma dobri rezultati, ali i određene turbulencije. Uzdajte se u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav

Zračite pozitivnom energijom, trudite se da budete zavodljivi. U odnosu sa partnerom ponekad umete da budete veoma zahtevni. Doduše, desi vam se da u emotivnom zanosu, poverujete da su bajke moguće, ali to, nažalost, kratko traje. U vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli ili hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija u dužim intervalima, mogu delovati vrlo intrigantno za vaš odnos sa partnerom. Važno je samo da svoje emocije, strasti i impulse uskladite sa partnerovim željama i očekivanjima. Ne budite suviše provokativni. Vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. Ako ste do sada bili sami, očekujte promene posle 9. januara. Uprkos lošim iskustvima i dalje verujete u ljubav i nadate se da da i za vas negde postoji idealna druga polovina. Možda ćete je uskoro sresti. Na nove izazove odgovorite u skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom.

Zdravlje

Mogući su problemi vezani za loše navike u ishrani i gojaznost. Obuzdajte apetit početkom meseca, ako ne želite da se kasnije suočite sa kardiovaskularnim problemima.

Devica (23. 8. - 22. 9)

Posao

Pažljivo pratite dešavanja na poslovnoj sceni i osećate nemir zbog opšteg lošeg stanja. Ipak, trudite se da to potisnete u drugi plan i da delujete podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za brzim poslovnim napredovanjem i novom afirmacijom. To vas s jedne strane raduje, a s druge plaši zbog povećanih obaveza. Tokom ovog perioda, osim uspeha, očekuju vas i neke zamke. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije u vašem znaku kreće retrogradno, a to isto čini i vaš vladar Merkur. Zato ne očekujte brz pozitivan razvoj novih poslovnih poduhvata. Spremite se na odugovlačenje i kašnjenje odluke o konačnom rešenju.

Ljubav

Delujete vrlo privlačno i spremni ste za novu emotivnu ulogu. Priželjkujete ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Najnoviji događaji unose lagani nemir u vaš ustaljeni ritam. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. 

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Ne traćite vreme uzalud, radite ono što vas čini srećnim i ispunjenim. Proverite krvnu sliku.

Vaga (23. 9. – 22. 10)

Posao

Trudite se da uhvatite korak sa novim zahtevima tržišta i da ostanete u igri. Aktivno pratite sva nova dešavanja, svesni ste svojih mogućnosti i ograničenja. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja, ali tek nakon 30. decembr, kada vladajuća planeta, Venera promeni znak. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima ili da ulazite u rivalske odnose. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasniji način ostvarivanja zajedničkih interesa. U periodu od 10. januara, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Pred vama je povoljan period za javni nastup.

Ljubav

Osećate zanos i stalo vam je da sklopite svoju ljubavnu slagalicu u skoro idealnu sliku. Novi emotivni događaji unose nespokojstvo u vaš život. Neko u vama pobuđuje plimu toplih osećanja. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između svojih misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Aspekti Venere u Strelcu u konjunkciji sa Saturnom deluju po sistemu toplo-hladno. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo ukoliko je u to uključen i vaš partner. Ako ste već dugo u vezi, bilo bi dobro da iskreno razgovarate sa partnerom o budućnosti ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Potrudite se na nađete lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Upornost donosi ostvarenje želja.

Zdravlje

Mentalni haos pojačava napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave, kao i bolove u vratu i kičmi. Nema razloga za žurbu.

Škorpija (23. 10. – 22. 11)

Posao

Dobro ste shvatili svoju ulogu u timu, trudite se da budete kooperativni i pridržavate se ustaljenih profesionalnih normi. Ali, važno je, takođe, da o svemu budete informisani da biste mogli da se pripremite na različite poslovne kontakte. Želite da unapredite svoj položaj na poslu, pa vam ne pada teško i neka vrsta usavršavanja. Poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju vaši saradnici ili pretpostavljeni. U nastojanju da odložite neke obaveze ponekad ostavljate pogrešan utisak. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene. Vaš vladar Mars, u ovom periodu ulazi u svoj znak, a to ukazuje na brojne promene.

Ljubav

Imate utisak da se u ljubavi suočavate sa prolaznom krizom. Partner vam daje do znanja da očekuje dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, osećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, pa su mogući konflikti koji vam dodatno kvare raspoloženje. Skloni ste češćim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadoknadite uživanjem u druženju. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi u iščekivanju raspleta. Krajem meseca očekuju vas pozitivne promene. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti sve vaše kriterijume i očekivanja.

Zdravlje

Ovo je vreme za ples, kretanje, vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija. Stariji neka kontrolišu pritisak.

Strelac (23. 11. – 21. 12)

Posao

Sa veliki entuzijazmom završavate sve poslove, pa svojim zalaganjem podsticajno delujete na okolinu. Veoma ste ambiciozni, stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Ako planirate da započnete nove projekte, potrudite se da budite dobro informisani o situaciji na tržištu i važnim kriterijumima koji utiču na poslovnu saradnju. Pažljivo proučite sve ponude, pre nego što donesete važne odluke vezane za budućnost vaše karijere. Ukoliko se kolebate između dve ponude, potražite savet iskusnijih kolega. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. U periodu od 6. januara, budite uporni i dosledni u svojim namerama. Krajem meseca, prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja.

Ljubav

Praznično raspoloženje deluje veoma inspirativno na vas, pa uživate u druženju i izlascima. Vodite aktivan društveni život i često ste u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ulazak Venere učiniće vas zavodljivijom i intrigantnijom u očima suprotnog pola. Ali, vi ne želite emotivno vezivanje i stalno smišljate nove izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo ponašanje. Imponuje vam saznanje da ste u centru pažnje. Ipak, nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Preispitajte svoje najskrivenije želje i slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje.

Zdravlje

Neophodan vam je odmor. Mogući problemi sa povredama, glavom ali i sa stomakom, jetrom i krvnom slikom. Više šetajte.

Jarac (22. 12. – 20. 1)

Posao

Vaše iskustvo, mudrost i menadžerske sposobnosti dolaze do punog izražaja. Igrom slučaja bićete u prilici da donosite važne poslovne odluke koje će imati dalekosežne posledice. Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete u nekim značajnim situacijama. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolazi vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti. Potrudite se da u periodu do 19. januara izmirite sva finansijska potraživanja iz prethodnog perioda. Krajem decembra obratite pažnju na svoj poslovni, ali i svaki drugi, način izražavanja, kako poslovne partnere ne biste naveli na pogrešan zaključak.

Ljubav

Sve se odvija baš onako kako ste želeli. Bićete u prilici da ostvarite sve svoje ljubavne želje. Ako ste dugo u vezi, očekuje vas harmonija i zadovoljstvo. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, vaše dobro raspoloženje deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Bićete obasuti pažnjom i komplimentima. Prija vam naklonost bližnjih. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja koliko vam je stalo do nje. Želite da izgradite stabilnu vezu. Ukoliko ste mladi i usamljeni, moguće je da ćete na nekom javnom skupu ili zabavi upoznati osobu koja će u vama probuditi romantična osećanja. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih emocija. Sreća u ljubavi je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja ima iste želje.

Zdravlje

Unutrašnja napetost vaš je glavni neprijatelj. Obratite pažnju na svoje navike, bavite se sportom, radite vežbe opuštanja. Izbegavajte masnu hranu.

Vodolija (21. 1. – 19. 2)

Posao

Vaš poslovni život se odvija u znaku iznenadnih uspona i prolazne stagnacije, što dodatno iscrpljuje vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu značajno da umanje vaš profesionalni ugled. U periodu do 16. januara, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za vaše ukupno zalaganje.

Ljubav

Voljena osoba se trudi da vam u svakoj prilici pokaže koliko joj je stalo do vas, ali vi kao da niste sasvim sigurni u svoja osećanja. Došlo je vreme da preispitate svoje želje i jasno odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje ljubavni partner, jačaju osećanje bliskosti među vama. Ukoliko ste mladi i slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. januara, očekuju vas novi emotivni kontakti i nesvakidašnje prilike. Uživajte i budite srećni što je neko uspeo da u vama probudi tako divna osećanja. Ne ustručavajte se da voljenoj osobi pokažete koliko vam znači.

Zdravlje

Neophodno je da povedete više računa o zdravlju jer vam je imunitet oslabio. Budite oprezni u saobraćaju, čuvajte se povreda.

Ribe (20. 2. – 20. 3)

Posao

Bićete u prilici da ostvarite stare planove ili da prihvatite saradnju sa jednom izuzetno uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, krupnim koracima grabite napred i stalo vam je da što pre ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali pre donošenja važnih odluka obavezno konsultujte iskusnije saradnike. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, očekuje vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za eksponiranjem podredite aktivnostima koje obećavaju praktične ili materijalne razultate. U periodu do 12. januara, obratite pažnju na mogućnost napredovanja na širem planu, kao i na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko istih ciljeva. Pre donošenja važnih odluka dobro izvagajte sve opcije.

Ljubav

Trudite se da uspostavite bolje odnose sa partnerom i prevaziđete dosadašnje probleme. Jasno vam je da ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe moglo bi da bude korisno za oboje. Ako ste mladi ili slobodni, bićete u prilici da konačno ostvarite neke neostvarene želje i snove. Nova događanja na ljubavnom planu daju vam krila. Pazite samo da ne izgubite kontakt sa realnošću. Na sreću, bićete zadovoljni ljubavnim epilogom.

Zdravlje

Ne zanemarujte zdravlje. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak. Ako ste pod stresom, isprobajte efekte muzikoterapije. Čuvajte se prehlade.

izvor: Večernje novosti

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija