Kada je reč o ovogodišnjim božićnim izlozima, možemo slobodno da kažemo da su Njujorčani najažurniji. Početak je decembra, a gotovo da ne možemo da se opredelimo ko je apsolutni pobednik.

Dakle, Macy's slavi 50. godišnjicu Čarli Brauna i nudi interaktivan izlog, a posetioci su mogli i da uživaju na parad, Berfdorf Goodmanov izlog ukrašen je Svarovski kristalima, dok je izlog Kartijer deluje elegantno i savršeno kao i uvek.

Pogledajte u nastavku kako su neke od najpopularnijih robnih kuća i prodavnica donele novogodišnji duh u Njujork i sigurni smo da ćete poželeti da ste tamo bar da prošetate pored njih.  A ako vam se baš ne putuje u Njujork, onda da vas barem nateramo u šetnju gradom kako biste razgledali naše božićne izloge. 

Macy’s Herald Square

Ne samo da je sve podređeno Čarli Braunu u čast 50. godina postojanja, već je i organizovana parada u kome se uživali i najstariji i najmlađi Njujorčani.

Foto: Instagram / Macy’s

Još zanimljivih detalja sa Macy’s novogodišje parade.

Foto: Instagram / Macy’s

Bergdorf Goodman

Dovoljno je samo da kažemo 7 miliona kristala krasi čuvenu robnu kuću u Njujorku.

Lord & Taylor

"Veoma su nam važne dekoracije za predstojeće praznike. Mi smo bili prvi maloprodajni lanac koji je predstavio animirane izloge tokom praznika i to je naša tradicija još od 1937. godine. Naš cilj je izmamio osmeh na lice svim našim posetiocima i pomognemo im da pobegnu od svakodnevnog Njujoroškog haosa", napisali su na svom Instagram profilu iz poznate američke robne kuće. 

Foto: Instagram / Bergdorf Goodman

Još jedan detalj iz predivnog animiranog izloga robne kuće "Lord & Taylor".

Foto: Instagram  / Lord & Taylor

Kartier 

Jer Kartier je dovoljan razlog da izgleda savršeno. 

izvor: Cosmopolitan

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija