Ovan 

Posao - Računajte na poboljšanje finansijske situacije, ali dok ne dobijete povišicu nemojte upadati u nove dugove.

Ljubav - Osoba u bližoj okolini već izvesno vreme gaji simpatije prema vama. Otvorite oči jer se vaša sreća možda krije upravo tu.

Zdravlje - Pojačana nervoza.

Bik 

Posao -  Odnos sa pretpostavljenim nije najbolji pa izbegavajte bilo kakave rasprave. Dodatna zarada moguća je preko osoba sa kojima ste ranije sarađivali.

Ljubav - Vodite računa da se ne posvađate sa partnerom, zbog sitnica. Tokom ovog perioda ste vrlo osetljivi. Obuzdajte negativne emocije.

Zdravlje - Čuvajte se prehlada.

Blizanci

Posao - Situacija na poslu prilično je nestabilna, ali novac koji očekujete konačno bi trebalo da stigne. Ukoliko imate privatnu firmu , sada je pravo vreme za nove kontakte.

Ljubav - Ako ste u nedoumici da li da date drugu šansu nekoj staroj ljubavi, sada je pravo vreme za to. Izbegavajte tajne veze.

Zdravlje - Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao -  Period je izuzetno povoljan za poslovna putovanja. Mogući uspešni kontakti i dogovori sa inostranim partnerima.

Ljubav -  Nedostaje vam pažnja i razumevanje. Iako ste nervozni , bolje bi bilo da izbegavate svađe.

Zdravlje - Problemi sa nesanicom.

Lav

Posao - Ukoliko ste nezaposleni, moraćete da još malo pričekate na posao. Oni koji rade mogu da se suoče sa besparicom. Ne pozajmljujte novac prijateljima i kolegama dok su Mars i Venera u kojunkiciji u trećem polju.

Ljubav - Niste baš zadovoljni svojim emotivnim životom , osećate se usamljeno i izolovano. Budite strpljivi jer promene brzo stižu.

Zdravlje -  Pripazite na pritisak.

Devica

Posao - Tokom ovog perioda, vaše ambicije biće naglašene, a mogući su i neki novi dogovori vezani za poslove u inostranstvu. . Ako trenutno nemate posao, bilo bi dobro da zattražite pomoć od prijatelja ili bivših kolega.

Ljubav -  Ako ste sami, a već duže vreme vam se neko mota po glavi, sada je pravo vreme za uspostavljanje komunikacije i početak nove veze.

Zdravlje - Odlično.

Vaga 

Posao - I dalje ste nezadovoljni jer ne ostvarujete prihod kakav ste očekivali. Želeli biste da nešto promenite, ali trenutna situacija vam ne uliva preveliku nadu. Sačekajte narednu nedelju za pregovore i menjaje siuacije.

Ljubav -  Novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva moglo bi da vas pokrene iz letargije. Izbegavajte svađe zbog sitnica ukoliko ste u vezi.

Zdravlje - Obuzdajte bes i ljutnju.

Škorpija 

Posao -  Tokom ovog perioda budite oprezniji sa novim ulaganjima. Izbegavajte veće troškove . Ukoliko imate neke honorarne poslove možete da očekujete isplatu tek narednog meseca.

Ljubav - Ako ste sami, uživaćete u druženju sa  osobama koje poznajete od ranije. Pazite samo da ponovo ne zaljubite u nekoga zbog koga ste patili. 

Zdravlje - Čuvajte se povreda.

Strelac

Posao - Tokom ovog perioda imaćete više obaveza nego obično, zbog odsustva kolega. I dalje će vas mučiti finansijski problemi.

Ljubav - Odnosi sa partnerom i nisu tako loši kao što mislite, ali biće sigurno bolji krajem nedelje. 

Zdravlje - Dobro.

Jarac 

Posao -  Mars i Venera u polju karijere nagoveštavaju dobre prilike za sklapanje novih ugovora koji vam mogu doneti povećanje profita. Obratite pažnju na komunikaciju, ne ulećite u sukobe sa kolegama.

Ljubav - Ako ste u dugoj vezi ili braku, spremite se za  rešavanje problema. Vreme je da iskreno porazgovarate o svom odnosu i odlučite šta dalje. Ukoliko ste sami, moguća je nova ljubav.

Zdravlje -  Unosite više tečnosti.

Vodolija 

Posao - Povedite računa o troškovima. Ne pozajmljujte novac, pazite da vas neko ne prevari.

Ljubav - Slobodni mogu očekivati udvaranje dve osobe, jedne koju poznaju od ranije i druge koju poznaju preko posla. Dobro razmislite o izboru.

Zdravlje - Mogući su bolovi u stomaku.

Ribe 

Posao -  Moguća su kraća poslovna putovanja. Ukoliko imate neke pravne probleme, krajnje je vreme da to počnete da rešavate.

Ljubav - Odnosi sa partnerom nisu najbolji. Trenutna finansijska situacija bitno utiče na vaše odnose i dosta vas ograničava. Ako ste slobodni, period je povoljan za novu vezu.

Zdravlje - Posetite stomatologa.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija