Ljubitelji čaja znaju koliko su zdrave travke iz filter vrećica dobre po naše zdravlje. Čišćenje organizma, izbacivanje toksina i umirivanje su najvažnije prednosti ispijanja ovog napitka.

Nakon što popijemo šolju čaja, vrećića se obično odlaže u kantu za smeće, jer šta bismo uopšte mogli da uradimo sa njom? Očigledno mnogo toga. To je dokazala Rubi Sivious, vizuelna umetnica koja na kesicama oslikava jedan sasvim novi, neobičan svet.

Naime, Rubi obožava da potrošene stvari pretvara u umetnička dela, pa se nakon mnogih početnih ideja, dosetila da oživi filter vrećice.

S obzirom da je umetnica i grafički dizajner, ona je prvo počela da ispituje materijale i predmete koji mogu da posluže kao deo njenog vizuelnog izraza. Ubrzo je shvatila da na kesicama čaja može da se slika, baš kao na umetničkom platnu.

Tada je došla na ideju da napravi seriju minijatura pod nazivom 363 Days of Tea. S obzirom da je pravi ljubitelj čaja, rešila je da svoje misli izrazi baš na predmetu koji je saučestvovao u njenom kreativnom procesu.

Fotografije prelepih vrećica je redovno kačila na svoj Instagram profil, te je zahvaljujući njima skupila veliki broj ljubitelja umetnosti koji joj pružaju podršku i za njen rad imaju samo reči hvale.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

izvor: cosmopolitan.rs