Skoro sva velika imena američke muzičke scene su nedavno promovisala svoje nove pesme i spotove, što je izazvalo ogromnu pometnju fanova i kritičara koji ne znaju kome prvo da udele pohvalu, odnosnu kritiku.

Zato smo odlučili da vam predstavimo 9 najboljih novih pesama i spotova koje morate da preslušate, odnosno pogledate...

Skrillex and Diplo – Where are U now  (feat Justin Bieber)

Da li ga volite ili mrzite, jedno je sigurno da je ovaj spot nešto posebno. Fanovi pomenutih muzičara su bili pozvani da putem otvorenog konkursa učestvuju u pravljenju ovog muzičkog spota. Napisane reči, kolaži, slikice, ilustracije su ubačene kao okvir u sam spot što je dodatno obogatilo ovaj fantastični spot!

Kendrick Lamar – Alright

Kendrick Lamar je lansirao sedmominutni video klip za singl Alright urađen od strane talentovanog Colina Tilleya. Ovaj video će vas vizuelno oduševiti, dok će s druge strane biti i mučan za vas iz razloga što oslikava život repara ali kroz osudu načina na koji Amerikanci, odnosno polica se ophodi prema Afro-amerikancima. Moćna stvar, zar ne?

Disclosure – Holding On ft Gregory Porter

Engleski elektronski duo opet je u fokusu pažnje, ali ovaj put sa savršenim vokalom Gregory Porterom. Njihov novi album Caracal je inspirisan ne tako dalekom budućnošću u kojoj su zastupljeni, kontrola, nadzor, propadanje i podzemlje. Zanimljivo!

Selena Gomez – Good For You

Taman kada ste pomislili da ih više nećemo viđati zajedno Gomez i Biber su napravili novu saradnju, a Selena je izbacila svoj novi singl istovremeno kada i Justin. Dobro isplanirano! Solo verzija njene RnB numere Good For You je jedno od najseksipilnijih izdanja koje smo do sada videli od Selene, plus, moramo da priznamo da Gomez izgleda odličnooo.

Jason Derulo – Cheyenne

Nastavljajući svoj pohod u osvajanje top lista, Jason Derulo je odlučio da izbaci video snimak za svoj novi singl Cheyenne, koji je prepun scena iz futurističke palate, kidnapovanja i đavolaskih žena... Pogledajte obavezno ovaj spot pa prosudite sami!

Kazaky – Milk-Choc

Fenomenalni i fleksibilniji nego ikada Kazakh momci su uradili veoma ironičan video u saradnji sa Milk-Choc. Ova klasična numera ima melodiju klavira koja dominira. Od dizanja tegova i muških plesača koji su zastupljeni u ovom retro spotu, stavljaju ga na listu jednog od najzabavnijih spotova koje smo do sada videli.

Peaches – Light in Places

U ovom neobičnom videu u prvom planu su svetlosni zraci koji izlaze sa intimnih delova tela! Da li treba reći nešto više? Po našem mišljenje ovo je odlična pesma! 

Pharrell Williams – Freedom (live)

Pharrell Williams se na scenu vratio novom pesmom, koja je zaraznaaa, kao što smo već navikli od njega. Pesma dolazi u pravo vreme i sigurni smo da će obeležiti ovo leto.

Rihanna – Bitch Better Have My Money

Wow! Znali smo da će se Rihanna vratiti na scenu sa velikim hitom, ali nismo očekivali da će to biti Bitch Better Have My Money! Nešto novo od Rihanne je i to da je upravo ona režirala ovaj spot u saradnji sa Mega Force, a video je izaša u isto vreme kada je Rihanna krunisana za umetnika koji ima najbolje singlove u istoriji USA.

Tekst priredila: Katarina Vasiljević