Isitna, ovih dana u Srbiji, mnoge su misli ljudima na pameti, a među njima obično nije reč „sreća“. Da li smo ipak svi pomalo u zabludi kada se radi o tom konceptu? Ok, nije nam sjajno, ok, imamo silne probleme, ali čekajte – svaki psiholog će vam reći da sreća ponajmanje zavisi od okolnosti, a svaki joga guru da je nebo i dalje plavo iza gustih sivih oblaka, samo što ga vi možda trenutno ne vidite.

Kada malo bolje razmislite, možda je odgovor na jedno od najtežih pitanja – Da li si srećan? – ipak prilično jednostavan. Recite – da, nemate šta da izgubite.

A, ako vam je teško da sami sebi poverujete, pogledajte emisiju Lune Lu pod nazivom „Talija 8 minuta o sreći“, koja će vas, sigurni smo, ubediti da sreća nije baš tako nedostižna kao što nam se ponekad čini. U prvoj epizodi svoje odgovore na pitanja o sreći dali su Mirjana Bobić Mojsilović, Rada Manojlović, Ivan Tokin, Andrija Kuzmanović, Marija Kilibarda, Ivon Jafali, Gordan Kičić i Ksenija Mijatović, a tu je i naša urednica lepote Brana Kostić.

Pratite Prvi You Tube show u Srbiji, samo na www.kurir.rs i Kurir YouTube Kanalu.