Bojana Vunturišević predstavila je prošlog vikenda dva spota za singl „Noćni program“ sa albuma „Daljine“. U dva potpuno različita manira; jedan u specifičnoj atmosferi sa preko 40 plesačica, drugi i formi kratkog filma, pesma „Noćni program“ savršeno se uklapa u obe verzije. 

A zašto je baš „Noćni program“ zaslužio dva spota? 

"To nije bila moja odluka, iako mi je Noćni program možda najdraža pesma sa albuma. Različiti ljudi, različitih generacija, odreagovali su na ovu pesmu. Zajedničko im je to što se bave kamerom. Tako na jednom videu sarađujem sa Milicom Cvetković, studentkinjom Fakulteta dramskih umetnosti i njenom ekipom, a na drugom sa Aleksandrom Košutićem, fantastičnim direktorom fotografije koji živi na relaciji Beograd - Njujork. Oba videa režirao je moj dugogodišnji saradnik Ivan Stojiljković, a kao glavne gostujuće zvezde pojavljuju se mlade devojke Tijana, Anka, Ivana i Ana, ali i nezaobilazni Dance Factory", objašnjava Bojana.

Bojana je u subotu imala fenomenalan nastup u prepunom Kulturnom centru „Grad“, gde je sa publikom podelila poslednji atom svoje eksplozivne energije, poput prave moderne superherojke  – a publika joj se zahvalila horskim pevanjem hitova „Vetar u kosi“, „Kese, etikete“, „Amy i Blake“, ali i modernom himnom bratstva i jedinstva „E70“ kao i specifičnom verzijom folk-hita „Nešto protiv bolova“ ( iz filma „Jesen samuraja“).

U nastavku pogledajte dva spota za Noćni program, ali i još dva sjajna pređašnja spota koje nam je Bojana predstavila od promocije albuma "Daljine". 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/