Super Bowl predstavlja već godinama možda i najbitniji sportski događaj na američkom tlu koji stanovnici Amerike očekuje ne samo zbog okršaja dva sportska tima već i zbog nastupa najvećih muzičkih zvezda današnjice.

Ove godine čast da zabavi publiku pred malim ekranima, ali i na samom stadionu je pripala energičnoj Beyonce, sjajnom Coldplayu, uvek raspoloženom Bruno Marsu i Marku Ronsonu.   

Engleski bend je započeo veče sa energičnim i veselim izvođenjem pesama "Viva La Vida" i "Adventure of Lifetime" koju je ispratila vrlo efektna i živopisna scenografija prepuna jarkih boja, nakon kog su Ronson i Mars izašli na binu uz prve taktove hita "Uptown Funk".

Zvezda večeri je bila queen Beyonce koja je u savršenoj crnoj, kožnoj jakni nalik onoj koju je nosio legendarni Michael Jackson dominirala radeći ono najbolje što ume: plešući s toliko energije i žara da su sa njom svi redom đuskali!! Naravno, Bey je otpevala sa Chrisom njihov duet "Hymn for the weekend" ali je možda još veću pažnju privukao njen nastup najnovije pesme "Formation".  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija