Society icon

Nataša Vojnović o tome kako je na "keca" osvojila Karla Lagerfelda i postala muza Toma Forda

O Nataši Vojnovic, prvom supermodelu sa naših prostora, manekenki furioznog temperamenta, čija bi životna priča zadovoljila i Dostojevskog, žilavoj devojci iz Brčkog koja je pre dvadesetak godina osvojila svet ‘na keca’, ljubimici Karla Lagerfelda, muzi Toma Forda i nepredvidivoj Njujorčanki sa srpskim navikama, piše Aleksandar Đuričić.

Fashion Insider

Glavna diskusija modnog sveta: Da li je Kaia Gerber premlada da se bavi modelingom i hoće li nadmašiti slavu svoje majke

"Premlada je za modnu pistu", najčešći je komentar nakon završene Nedelje mode, ali Cindy je stala u odbranu svoje ćerke i to sa dobrim opravdanjem, dok modni insajderi mladoj naslednici takođe opravdano, predviđaju vrtoglavi uspeh!

Citati slavnih

10 inspirativnih citata Susan Sarandon: Moramo li stvarno biti ledena kraljica intelektualka ili drolja? Zar ne postoji neki način da budemo oboje?

Susan je aktivna bila i za vreme poslednjih američkih izbora, danas često govori o problemu seksizma i rasizma, zalaže se za zabranu smrtne kazne. Ukratko: totalna je carica.

Julia Roberts Personal

Mini intervju sa Juliom Roberts: On je jedina osoba koju želim da zadivim!

Filmska diva otkrila je nedavno šta je to inspiriše da i dalje snima, iako to u poslednje vreme čini retko i sve su nam se kockice složile.

Nova modna imena

Livia Firth: Žena koja menja lice mode!

Livia Firth svetu je poznata kao supruga engleskog glumačkog šarmera, Colina Firtha, no osim što je uzela suprugovo prezime, Olivia se ne oslanja na njegovu slavu već sama gradi sopstveni posao u obliku vojske eko brendova koji će promeniti lice modne industrije!

Novi dizajneri

Irma KOHEL: Upoznajte novu nadu regionalne dizajnerske scene koja sjajno spaja grafiku i modu

Sa mladom grafičkom dizajnerkom čije unikatne torbe, suknje i haljine privlače pažnju regije, pričali smo o modi, freelance poslu i o tome kako je uspela sama da izgradi brend Kohel.

O supermodelima

Kako je Claudia Schiffer uspela da postane jedna od najvećih modeling zvezda u istoriji

Nakon trideset godina karijere, nemački supermodel priča za Business of Fashion o tome kako je uspela da od stidljive tinejdžerke postane ikona modelinga.

O modelima

Tajne supermodela: Sve što ste hteli da znate o Naomi Campbell

Nju ne treba posebno predstavljati. Svi u modnom svetu znaju ko je Naomi Campbell. Članica čuvene ekipe prvobitnih "originalnih" supermodela, jedna trećina Svetog trojstva (pore Linde Evangeliste i Christy Turlington), ikona modelinga i dalje izaziva jednaku pažnju i reakcije kao na početku 90-ih kada je vladala pistama širom sveta.

Elle intervju

Gaga Antonijević: O filmu, glumcima i kako je kupio Amere sa majstorom za ženske filmove

Gaga Antonijević, reditelj serije koja je ponovo upalila srpsku televiziju, ispričao je Igoru Karanovu zbog čega voli svoje glumce, čime je kupio Amere, zašto živimo u zemlji nejasnoća i kako to da nam povrh svega nedostaje i pravi čistokrvni žanr.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE