Beauty Icons

Šarmantne, opuštene i uvek tako šik: 8 najlepših Francuskinja svih vremena

Za njih se često kaže kako su jedne od najlepših žena na svetu. Prefinjene, elegantne i ljupke - to su samo neki od mnoštva epiteta koji se često pripisuju.

Modeling

Still rocking: 4 najpopularnije manekenke koje imaju više od 70 godina

Upoznajte dame koje u osmoj deceniji života aktivno rade u svetu mode, te potpisuju vredne ugovore i krase naslovnice svetskih magazina.

Society icon

Veliki intervju sa Jelisavetom Karađorđević: Najšarmantnija Beograđanka o prvom susretu sa princom Charlesom i zašto je viteštvo must-have komad svake dame

Kneginja Jelisaveta Karađorđević, najšarmantnija, najspontanija i najelegantnija Beograđanka prošlog veka, čije su rodbinske, a pogotovo sentimentalne veze bile takve da bi se čitava Evropa i još neki kontinenti mogli držati pod kontrolom, ispričala je Igoru Karanovu zašto je važan osmeh...

Life stories

Neverovatna priča slavne Dalide: Bila je diva vanserijskog glasa i žena sa istorijom najtužnijih ljubavi

U njenom oproštajnom pismu je pisalo: "Oprostite mi, za mene je život postao nepodnošljiv..."

Celebrity story

Kako da živite poput Joan Crawford: Najčuvenije misli legendarne glumice

Mnogo pre knjige Gwyneth Paltrow koja je postigla ogroman uspeh sa svojim beauty priričnikom pod nazivom Goop, ikona starog Holivuda otkrila je obožavaocima kako se neguje, opušta, leči prehladu...

Bette i Joan

Dve slavne glumice, kultni film i najveća holivudska zavada u istoriji: Sve što treba da znate o najzanimljivijoj seriji godine "FEUD"

"Feud: Bette and Joan" je intrigantna serija o kultnom filmskom ostvarenju koja će sigurno privući najveće fanove zlatnog Holivuda...

Celebrity story

5 stvari koje niste znali o Catherine Zeti-Jones

Jedna od onih glumica koja se trudi da svoj život drži podalje od očiju znatiželjnika, u nekoliko navrata otkrila je vrlo zanimljive činjenice o sebi.

Celebrity story

Kome je spasila život, a koje kultne uloge odbila: 5 neočekivanih detalja iz života Nicole Kidman

Spasila je život jednom kolegi, a zbog korseta u koji je očajnički želela da uđe slomila je rebro! I to nikako nije sve.

Elle intervju

Rosie Huntington-Whiteley: Žena će uvek izgledati senzualno u seksi mantilu!

Svetski top model, holivudska zvezda i boginja crvenih tepiha Rosie Huntington-Whiteley u razgovoru za Elle, kao i pred objektivom čuvenog fotografa, smelo je pokazala da je njen jedini must-have modni detalj sopstveno telo koje voli..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE