Career Tips

Žena koja je otkrila Kate Moss i pokrenula unosan posao: Saveti Sarah Doukas za uspešnu karijeru u modeling svetu

Agencija Storm models iznedrila je neka od najznačajnijh imena u svetu modelinga, poput Kate Moss, Care Delevingne i Jourdan Dunn, a čitavu priču pokrenula je žena koja je verovala svom instiktu, smatrajući da ukoliko želite da pokrenete sopstveni biznis treba da slušate samo sebe!

Prada

Miuccia Prada: Kako je bivša pantomimičarka i političarka uspela da postane jedna od najuspešnijih dizajnerki na svetu

"Umetnost služi za izražavanje ideja i vizija. Moj posao, pored prenošenja umetnosti na relativno nosive odevne komade, jeste da prodajem. Morala sam da budem pravi mađioničar da bih napravila kombinaciju ova dva."

Elle intervju

Mila Turajlić: Za moju Srbijanku stvar nikada nije bila u rezultatu, sama borba uvek joj je bila dovoljna

Mila Turlajić, laureatkinja najveće svetske nagrade za dokumentarni film, rediteljka, aktivistkinja i večiti tragač za boljim svetom, otkrila je Maji Uzelac kako nepoznavanje matematike utiče na poznavanje ljudi i zbog čega se globalne istine nalaze samo u lokalnim pričama.

Life story

Neverovatna životna priče neustrašive Italijanke: Prva modna kraljica na koju je Coco Chanel sa razlogom bila ljubomorna!

Italijanska kreatorka, koja je rođena pre 127 godina, svojim kreacijama kojima je praktično spajala sa provokativnim šokirala je ali i oduševljavala žene, odevala je plemkinje i filmske dive i bila rivalka Coco Chanel, a kada je shvatila da je njeno vreme prošlo, povukla se sa modne scene i mirno provela starost.

Mini intervju

Rachel Weisz o braku sa Daniel Craigom i aferi Weinstein

Poznata britanska glumica u kratkom intervjuu otkrila zašto je mislila da se neće udati sve do 2011. i momenta kada je upoznala kolegu Daniela Craiga, kao i šta misli o aktuelnoj temi zlostavljanja u industriji šou-biznisa.

Stylish muškarci

Steve McQueen: Najveći šmeker Holivuda koji je imao fantastičan stil!

Slavni glumac ženio se tri puta, ali je po sopstvenom priznanju imao samo jednu ljubav. Bio je strastveni fan auto trka, pušenja a odlikovao ga je sjajan stil koji je i danas lekcija mnogim muškarcima za killer macho look.

Intervjui

Jane Birkin o stilu, razlici između Francuskinja i Engleskinja i neizdržu da nastupa i u 71. godini!

Francuska ikona stila, jedna od najomiljenijih dama francuskog novog talasa čija ljubav sa Sergeom Gainsbourghom je ovekovečena i u kultnom pesmi "Je t'aime… moi non plus" i u 71. godini inspiriše i ne predaje se. Naime, Jane uskoro kreće na muzičku turneju! Da, da, dobro ste pročitali!

Intervjui

Veliki intervju sa Kate Moss: Uzbeđenje me nije napustilo, i dalje se radujem kao dete kada dobijem ponudu za snimanje kampanje ili editorijala

Britanski Guardian ugostio je jednu od najuspešnijih manekenki današnjice Kate Moss.

Život

12 činjenica koje niste znali o Donatelli Versace

Sve o ženi koja je nastavila viziju svog brata, legendarnog italijanskog dizajnera Giannia Verasacea.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE