Love & World of Fashion

On je bio najveća ljubav Karla Lagerfelda

Pre nekoliko nedelja francuska novinarka Marie Ottavi predstavila je knjigu posvećenu najvećoj ljubavi Karla Lagerfelda, zgodnom Francuzu - Jacquesu de Bascheru.

Society icon

Aleksandar Joksimović: O Jovanki Broz, odbijanju Diora i zašto mu nisu dali da prvi u Beogradu prošeta crvene cipele

Najveći modni mag dvadesetog veka na Balkanu, Aleksandar Joksimović kog su Evropi zvali Jugoslovenski Pierre Cardin, ispričao je Aleksandru Đuričiću koje je stilske savete davao Jovanki Broz, zbog čega je vulgarno biti u trendu i zašto mu nisu dali da prvi u Beogradu obuje crvene cipele

Celebrity story

Amal Clooney lično: Nikada se neću odreći karijere, niti naučiti da kuvam!

Lepa advokatica jedna je od trenutno najvećih stilskih ikona, ali se nikada nije fotografisala ni za jedan magazin, niti je dala mnogo intervjua. Njeni životni stavovi i planovi koje ima nisu se ni malo izmenili od kada je ušla u vezu sa najpoželjim holivudskim neženjom i postala deo celebrity sveta.

Intervju

Tamara Krcunović: Gluma nije pretvaranje i laganje kako većina ljudi misli, već umeće da se približite istini!

Tamara Krcunović ne posustaje. Iz teatra i filmskih setova s lakoćom se prilagođava neobičnim glumačkim formatima i projektima dokazujući da je jedna od najtalentovanijih glumica regije u ovom trenutku. ELLE je uspeo da je bar na tren odvoji od posla ne bi li saznao kako joj ide od ruke da sve što zamisli i ostvari, uvek s osmehom na licu..

Kreator

Elie Saab o modi, talentu, inspiraciji

On je jedan od miljenika svake žene koja želi da se u haljini oseti kao najlepša i najveličanstvenija princeza na svetu!

Designer story

Christian Louboutin: Kako je nastao najpoznatiji model potpetica crvenog đona

Sva kultna dela iza sebe kriju i neku čuvenu i pomalo neverovatnu priču. Takva je ona koja stoji iza možda i najslavnijih potpetica na svetu!

Ladys Lunch

One i Mi: Da li je majka danas uzor ili rival?

Majka: Uzor ili rival? Stražar ili gonič? Maja Uzelac postavila je ključna pitanja primenjenog matrijarhata Oliveri Balašević, Sonji Vukićević i njihovim ćerkama Jovani i Hristini..

Society Icon

Mira Šiz: Žena koja je spasila Fest i bila prijateljica najvećih holivudskih zvezda

O čuburskoj Miri Šiz, novinarki i filmskoj kritičarki Mirijani von Blaricom, najboljoj prijateljici red carpet njuški i ženi pored koje se De Niro ponašao kao Srbin, piše Igor Karanov...

Život slavnih

Jedan dan sa Monicom Bellucci: O saradnji sa Kusturicom, ljubavi i modi sa italijanskom lepoticom

Italijanska glumica, legendarna Monica Belluci ovih dana je u žiži interesovanja nakon što su je organizatori Kanskog festivala izabrali za voditelja, odnosno domaćicu ceremonije otvaranja i zatvaranja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

NAJČITANJE