Helen Ruth Elam Van Winkle, a.k.a. Baddie Winkle je 89-godišnja dama koja je pre četiri godine, zahvaljujući svojoj praunuci Kennedy postala Internet senzacija širom sveta.

Glavni krivac je neustrašiv i ekcentričan lični stil, jer gospođa Helen ne podvlači modne granice - u njenim kombinacijama možemo da vidimo mini suknje, jakne leopard printa, trikoe, jake boje...

Njen stav prema modi i otvoreni razum su očigledno zainteresovali čak tri miliona pratilaca širom sveta. Helen je izgubila i muža i sina, ali kako je sama rekla "moda i odevanje su joj pomogli da ponovo izgledi samopouzdanje i sreću." 

Zato smo se potrudili da saznamo koji su top saveti simpatične prabakice, odnosno njena pravila koja možemo da primenimo u svim prilikama. 

1. Omiljeni komad nakita za starije dame je čoker

Baddie Winkle se zalaže za nošenje što više nakita, jer kako sama tvrdi "super su za selfije". Ipak, njeno tajno (aksesaor) oružije je čoker: "Volim ovaj komad nakita, zato što pokriva bore na vratu. Imam ih dosta - od kože, cirkona, bez ukrasa, sa ukrasima..."

2. Kupujte van običnih prodavnica, butika

"Uvek sam volela da kupujem garderobu, ali ne samo u regularnim buticima, već i u vintage prodavnicama, i nikad nisam želela da nosim garderobu za starije."

3. Izgledajte dobro shodno godinama

"Nije mi u interesu da izgledam mlađe, jer znam da izgledam staro i ne volim to baš. Hidriram kožu, nisam stalno na suncu..."

4. Koferi i putovanja

Kada putuje u njenom koferu se nalazi pre svega udobna garderoba i mnoštvo aksesoara, pošto ih obožava.

5. Uvek u odeći u kojoj deluje samouvereno

"Preživela sam tragedije u životu i odeća mi je pomogla da preguram sve to. Uvek sam znala šta treba da nosim, bez obzira šta drugi misle o tome. Što ste više sigurni u sebe, to bolje izgledate."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/