U nedavnom intervjuu Monica Bellucci govorila je o razvodu od poznatog francuskog glumca sa kojim je bila četrnest godina u braku.

"U tom trenutku sam bila apsolutno izgubljena. Sve što sam gradila toliko dugo je uništeno, a nakon dvadeset godina veze, morala sam da počnem ponovo ", kaže glumica.

Zvezda je priznala da joj razvod nije bio lak. "Izabrala sam. Možete biti s nekim dugo vremena i iznenada shvatiti da se to više ne može nastaviti. Razvod je za mene bio vrlo bolan, ali neophodan. Pogrešila sam u izboru muškarca, ali ono što me brine je to da sam počela da sumnjam u sebe."

Glumica je takođe govorila o odnosu prema godinama. Poznata je i po pozitivnom stavu prema sopstvenom telu i odsustvu straha od starenja. "Dobro je što postoji fotošop.“ - kaže Monika.  Imam 52 godine i ne izgledam kao da sam na početku moje karijere. Postala sam druga žena. Lepota nas štiti, ali ponekad želimo da je se rešimo."

"Kada sam bila mlađa, bila sam osetljivija na lepotu. Uvek sam izlazila sa prelepim mladim ljudima. Danas mi se čini da su muškarci sa borama još interesantniji: tragovi vremena na licu i telu pomažu da bolje vidimo dušu. Nisam kompjuter: verujem svojim osećanjima, ali svesna sam i da mogu pogrešiti."

Moniku sa pravom smatraju jednom od najseksepilnijih glumica, ali ona kaže da ne poseduje nikakve posebne čari: "Shvatam da seksualnost zavisi od unutrašnje energije, a ne od starosti".

Zahvaljujući njenoj energiji, u životu Monica Bellucci se ponovo pojavila ljubav: "Sada u mom životu postoji čovek, ali ne mogu više sebi da dozvolim i otkrijem ko je to. Treba mi privatnost."

Glumica kaže da je ovaj put sve drugačije. "Mnogo puta sam se zaljubila, ali nisam bila spremna da prihvatim ljubav. Dugo vremena sam smatrala takve odnose privlačnijim. Ali sada tražim nešto drugo. Počinje novo poglavlje u mom životu."

Promene će uticati ne samo na romantičnu sferu, već i na još jednu značajnu promenu, Monika se seli u Lisabon. "U vreme mog razvoda u 2013. godini, Vincent je ostao u Brazilu i odlučila sam da se preselim u Pariz. Prošle godine sam kupila kuću u Lisabonu i zaista želim da se preselim tamo. Mojoj deci će se tamo dopasti, s obzirom da je život lepši nego u francuskoj prestonici."

Izvor: grazia.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/