Jedna od trenutno najzaposlenijih manekenki, Gigi Hadid rešila je da nam otkrije kako izgleda jedan njen slobodan dan.

Daleko od sjaja i glamura, ova dama obožava da provodi dane kao tipična tinejdžerka, u društvu svojih prijatelja i dečka. Ono što je sasvim logično, shodno njenom poslu, Gigi obilazi butike, ali ima i specijalan način kupovanja stvari koji joj skraćuje vreme u šopingu.

Kada je kući, obavezno pogleda seriju Girls, a Twitter nalog je njen glavni izvor novih vesti i informacija.

U nastavku vam predstavljamo kako izgledaj jedan dan u životu lepe manekenke....

7:00

Radim skoro svaki dan, tako da se obično budim oko sedam sati ujutru jer je grad još uvek tih i miran. Kada imam slobodan dan, često duže spavam, otprilike do devet, ali onda osetim malu krivicu i poželim da sam ustala ranije.

Prvo što ujutru uradim je spremanje doručka ili kafe, a često se uputim pravo ka kafiću Smile, jer obožavam njihovu kajganu, slaninu i tost, a što se tiče pića volim da pijem đus i kafu- koja je obavezna. Moj dečko, s obzirom da je Britanac, navukao me na doručak sa pasuljom, što obično biram kasnije. Nakon doručka idem na Twitter kako bih pročitala aktuelne vesti. 

9:00 

Tokom odrastanja sam redovno kod kuće jahala konja i igrala odbojku, zbog čega mi je nakon selidbe u Njujork bilo veoma teško da se naviknem da idem u teretanu. Trebao mi je sport koji bi me razbudio i dao potrebnu energiju, i onda sam pronašla boks koji mi savršeno odgovara. Obično idem u Gotham teretanu koja se nalazi u West Village kraju. 

12:00 

Moj lični moto je: "Hranite se zdravo, trenirajte, ali pojedite i hamburger da biste ostali normalni.", pa ako sam raspoložena otići ću u JG Melon u West Village ili već pomenut Smile. Tamo se nalazi najukusnija salata od rukole koju bih mogla da jedem svakoga dana. 

13:00 

Kada sam bila dete imala sam svoju rođendansku zabavu u Color Me Mine umetničkom studiu u Los Anđeelsu, pa sada kada imam slobodno vreme u Njujorku, obično pijem kafu sa prijateljima i nakon toga idem u ovaj zabavni atelje. U stanju sam da provodim sate i sate, crtajući i praveći neobične stvari. Ovo je prava umetnost, i osim što budi kreativnost ona vas u isto vreme oslobađa stresa.

15:00

Moje omiljeno mesto u Njujorku je South Street Seaport, odnosno bilo koje nebodersko mesto koje pruža pogled na ceo grad. To može biti Emack & Bolio u ulici Houston koji ima najlepše sladolede, ili Grasshopper Pie sa najboljom ponudom pita.

Ako idem u šoping, onda ću ići u Saks ili Topshop zato što volim sve stvari koje se nalaze u ovim radnjama. Obožavam da kupuim određene komade, odem kući i probam ih, i vratim ono što mi se ne sviđa. Ovo često radim kako bih izbegla gužve i predugačke redove. Moj posao je da probam stvari, tako da ne volim to isto da radim kada imam slobodan dan. 

16:00

Kada sam radila sa Tommy Hilfigerom na kolekciji, ugovoreno je da ostanem samo jedan sat na svakom sastanku, ali sam na kraju ponekad ostajala sedam ili osam sati. Bilo je veoma zabavno. Od kolača sa mojim imenom koje sam dobijala od njih, do logoa Gigi's Studio koji su napravili za mene. Prvo sam radila na materijalima, umesto samog kroja, jer sam želela da se svaka osoba oseća prijatno u onom što nosi. Kasnije sam više pažnje obraćala na detalje. 

21:00 

Ako izlazim, volim da odem na večeru i piće sa prijateljima. Često idem u Bond Street na suši, a veče obično provodim kuvajući i gledajući film. Ako bih ikada glumila, volela bih da budem neki akcioni heroj. Ne obavezno superheroj, ali nešto u tom smislu. 

Volim da pevam pesme sa brodvejskih mjuzikla kod kuće, što me čini najgorom komšijom. Osim toga, trenutno pevušim pesmu "Popular" od Wickeda. 

23:30 

Moja posteljina je Cloud Nine, ali pre nego što odem na spavanje volim da gledam seriju Girls.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija