Mlada manekenka Kendall Jenner je za svoju 21 godinu života prošla kroz razne životne faze, u velikoj meri zahvaljujući karijeri u modelingu. 

Do sada smo imali priliku da čujemo kako jasno i glasno zauzima svoj stav i britkim jezikom odgovara svima koji su je nagazili na žulj.

Iako je mlada i često veoma zauzeta ona je dokazala da i te kako zna da vodi zdrav i izbalansiran život, zbog čega je ona prava osoba koja može da nam da savete o životu.

Predstavljamo 6 najboljih:

#Odvojite vreme za sebe

Veoma je važno da odvojite vreme samo za sebe, i pronađete stvari koje volite da radite. Volim da budem napolju, i da učestvujem u raznim avanturama. Pri tome mislim na duge šetnje pored okeana, ili jahanje konja. Zapravo, sve izvan studia. 

#Budite okruženi prijateljima 

Ovaj posao nas može pomalo osamiti, ali zato volim da se pored mene nalaze najbolji prijatelji i članovi porodice, koji rade u istom mestu, ili u neposrednoj blizini. Recimo, tokom nedelje mode, okružena sam svim prijateljima, i to zaista pomaže. Srećna sam zbog toga. 

#Recite "da"

Uvek u životu se oslanjam na to, bilo da je reč o mom poslu ili ličnom životu. Zašto da ne? Život nema reprizu. Jednostavno, mislim da je potvrdan odgovor deo mene. 

#Budite svoji

Sve je stvar samopouzdanja, zbog čega je veoma važno da budete svoji i pustite vreme. Postanite najbolja moguća verzija sebe, i izgradite svoj svet onako kako ga vi vidite svojim očima.

#Uživajte u malim zadovoljstvima

Moja mala zadovoljstva koja izazivaju osećaj krivice su TV emisije i pasta. Opsednuta sam serijama Empire and Pretty Little Liars. Ne gledam previše televiziju zato što stalno putujem, ali kupujem epizode na svom računaru tako da mogu reći da ih redovno pratim. Nekada mi se desi da odgledam celu sezonu u jednom potezu, a onda ne gledam televiziju ceo mesec. Otkriću vam da je moj omiljeni film Moulin Rouge- odrasla sam gledajući ga, i bukvalno ga mogu celog izrecitovati napamet. 

#Priuštite sebi digitalni detoks

Zaista volim da zabeležavam lepe trenutke, ali se to ne odnosi isključivo na upotrebu telefona ili društvenih mreža. Verovali ili ne, ponekad se dešava da obrišem Twitter i Instagram na svom telefonu, pa ih više nemam, zato što shvatim da sam previše fokusirana na to. Shvatim da gledam u svoj telefon iz sata u sat, i onda se zapitam:"Šta ja to radim?" Tada izađem napolje, šetam, trčim i udišem svež vazduh!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija