Multimedijalna platforma Morpholio Project koja okuplja dizajnere, umetnike, fotografe i sve ostale inovativne i kreativne individualce na koje biste trebali da obratite pažnju je pre neki dan objavila listu inspirativnih umetnika koje biste trebali da pratite ne samo na Instagramu već i ostalim njihovim mrežama i sajtovima. 

Morpholio je takođe lider u aplikacijama i njegove aplikacije smatraju se najboljim na godišnjim listama eminentnih časopisa i platformi poput FastComany, USA Today, ABC News, ArchDaily, Metropolis Magazine, Resource Magazine, Dwell i drugih.

Poznata platforma je osnovana 2011. godine, a pokrenuta je sa ciljem da prevashodno arhitektama i akademicima iz sfere dizajna pruži priliku da pokrenu zajedničke projekte i bave se istraživačkim poslom na jednom mestu. Takođe, Morpholio konstantno zumira nove umetnike koji se pojavljuju na dizajnerskoj sceni a na njihovoj najnovijoj listi nalaze se ne samo arhitekte, već mahom najviše ilustratori, modni dizajneri ali i multimedijalni umetnici koji se bave različitim sferama dizajna i umetnosti.    

Predstavljamo vam 14 veličanstvenih koji zaslužuju od vas follow i bookmark jer su sjajan izvor inspiracije, kreativnosti i inovativnosti! Sad, ovog časa!