Rekorder u Brit nagradama

Robi Vilijams je potpuni dominirao manifestacijom The BRIT Awards u protekle dve decenije, držeći rekord od 17 pobeda, od kojih je pet osvojio sa grupom Take That.

Potpisao jedan od najvećih ugovora ikada

Robi Vilijams je 2002. godine sklopio jedan od najunosnijih ugovora u istoriji, kada je potpisao sa EMI za neverovatnih 80 miliona funti. Svoje potpisivanje ugovora je proslavio izjavom na pres konferenciji u Londonu:“Ja sam bogat kao u svojim najluđim snovima.“

Druži se sa vanzemaljcima

Robi Vilijams se ozbiljno interesuje za NLO, a interesovanje za vanzemaljce je razvio tokom pauze u karijeri 2007. godine. Pojavio se u radijskom dokumentarcu o vanzemaljcima i trvdio da je video tri NLO-a za vreme života.

Izlazio je samo sa lepoticama

Iako je sada srećno oženjen čovek, ranije je izlazio samo sa svetski poznatim zvezdama, poput Kameron Dijaz i NiIkol Eplton.

Pojavio se u animiranom filmu

Robi je igrao Dugala u animiranoj filmskoj verziji The Magic Roundabout iz 2005. godine. U ovom animiranom filmu su igrali i Bil Nighy i Kajli Minog, s kojom je radio na hit singlu Kids.

Hvali se dužinom polnog organa

Opšte je poznato da se uvek na koncertu potrudi da progovori na jeziku domaćina i da ih obavesti o veličini polnog organa.

Ušao je u Ginisovu knjigu rekorda

Robi Vilijams je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao izvođač koji je za samo jedan dan prodao 1,6 miliona karata. Pevač je rasprodao skoro sve koncerte na Close encounters turneji 2006. godine, što nije pošlo za rukom nijednom izvođaču pre i posle njega.

Preko trnja do zvezda

Pre nego što se priključio grupi Take That, Robi je radio kao prodavac, ali na našu sreću se nije dugo zadržao na ovom poslu, zato što ga je majka prijavila na audiciju za grupu Take That.

Suprugu je upoznao na sastanku na slepo

Svoju sadašnju ženu Ejdu Robi je upoznao 2007. godine na blind dejtu, nakon što je sastanak ugovoren preko zajedničkih prijatelja. Nedavno je Robi spomenuo kako je Ejda došla kod njega na zabavu, a da je on mislio da je sigurno trudna zato što je nosila veliku haljinu koju je zapravo pozajmila od prijateljica.

Jedna od najvećih svirki u istoriji

Robi Vilijams je 2003. godine imao jedan od najvećih koncerata u istoriji - nastupo je tri večeri zaredom, a svake je koncertu prisustvovalo 125 hiljada ljudi, a da ne spominjemo još 3,5 miliona ljudi koji su ovaj nesvakidašnji performans gledali na TV ili onlajn.

Bivši pevač benda Take That je ovim nastupima stao rame uz rame Queen-u, Led Cepelinu i Oasis-u, bendovima koji su takođe nastupali na čuvenom imanju Knebworth.

Supruga ga izvela iz porodilišta

Video u kome dan nakon porođaja supruge, Robi sedi u kolicima sa bebom, a žena ga gura pri izlasku iz porodilišta je neverovatno duhovito i potpuno u njegovom fazonu.

Njegovo srednje i pravo ime je..

Robijevo srednje ime je Peter (po ocu), a njegovo pravo ime je Maximilliam.

Iver ne pada daleko od klade

Robijev tata Pit je bio komičar i pevač,a četiri sezone je bio i menadžer u Kidwelly na Carmarthen Bay Holiday Village, pa ne iznenađuje što je i Robi postao deo svetskog šoubiznisa.

Visok je 182 cm...

što ga čini trećim najvišim članom grupe Take That posle Howard Donalda i Džejsona Orandža.

Ne zna da vozi

Robi je 2011. godine priznao da ne ume da vozi. Uprkos tome što ima 41 godinu, Robi Vilijams nikako da položi vozački ispit.

“Još uvek nemam vozačku dozvolui. U Londonu jednostavno ne vozite zato što je saobraćaj očajan, pa stalno uzimate taksi”, rekao je pevač.

Bavi se modnim dizajnom

Robi Vilijams je 2011. godine nastavio koracima Lajama Galaghera iz Osasisa i napravio svoju modnu kolekciju Farrel, koja je uglavnom inspirisana vojničkim stilom. Poslednju kolekicju je nosio i njegov bliski prijatelj i pevač, Oli Mars.

izvor: menshealth.rs