Julia Roberts (47) koje je devedesetih godina prošlog veka bila najplaćenija holivudska zvezda i koja je slavu stekla ulogom u filmu “Pretty woman”, 1990. godine, i danas važi za jednu od najlepših žena na svetu koja ima možda i najlepši i najraskošniji osmeh.

Osvrnuli smo se na nekoliko smelih modnih i beauty trikova koje Julia praktikuje već godinama, i zahvaljujući kojima uvek izgleda besprekorno sređeno, i što je još bitnije, potpuno prirodno.

Komfor i moda mogu da idu jedno s drugim

Da istovremeno izgledate moderno i osećate se udobno - i te kako je moguće, lekcija je koju nam je Julia više puta pokazala. Da i u farmericama, pa čak i u odelu muškog kroja, svaka dama može da izgleda šik, Julia je pravi primer. Za nju je najbitnije da joj garderoba bude komforna, a stila joj svakako ne fali.

Ne plašite se da furate svoj prirodan izgled, pa čak i kada je kosa u pitanju

Još od filma "Pretty woman", Roberts je postala prepoznatljiva po svojoj dugoj kovrdžavoj kosi. Ona je takva kakva je, i ne mari za modne trendove koji se u datom trenutku nameću.

Ali, i eksperimentisanje je okej

Iako voli prirodan izgled, Julia je od onih dama što vole da eksperimentišu. Naročito se igrala svojom bojom kose, te smo je mogli videti i kao plavušu, i kao riđokosu, ali i brinetu.

Vintage stil je uvek in

Davna 2001. godina bila je sjajna za glumicu koja je tada dobila Oskara za ulogu u filmu "Erin Brockovich", a na dodeli prestižnih nagrada se pojavila u potpuno nezaboravnoj crno-beloj Valentino haljini.

Uvek nosi ruž na usnama

Ova holivudska dama retko pravi greške kada je u pitanju make up. Voli da istakne svoje usne, ali to ne radi isključivo crvenim karminom. U obzir dolaze razne nijanse ruža, a poznato je da je jedan od njenih zaštitnih znakova upravo njen raskošan osmeh.

Ostanite verni svom smelom stilu

Na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada, plavokosa Julia je zablistala u elegantnoj kreaciji Elia Saaba zbog koje su svi okretali za njom.

Prihvatite godine dostojanstveno

Roberts je jedna od retkih glumica koja ne planira da se podvrgne bilo kojoj plastičnoj operaciji, pa ni zatezanju lica. Ona je pronašla drugačiji način održavanja mladolikog izgleda. Kaže da praktikuje jogu i da je srećna. "Radi se o čišćenju uma i puštanju stvari koje vas crpe fizički i psihički", objasnila je. ''Tu leži ta lakoća u mom životu - ne uzimam stvari previše ozbiljno", dodala je.

izvor: stil