Latinoamerička diva Jennifer Lopez pleni fantastičnim izgledom u petoj deceniji života, dokazujući da joj godine ne mogu ništa. Međutim, to pevačici očito nije dovoljno da raskid sa dečkom preboli bez velike promene kojoj su sklone mahom nesigurne, mlade devojke koje ne umeju drugačije da se izbore sa ljubavnim neuspehom.

U želji da dobije novu dozu pažnje, J.Lo je svojim obožavaocima servirala pre neki dan fotografiju nove frizure koja je u potpunostii u stili Jenny from the Block, jer pevačica izgleda kao tinejdžerka i to tinejdžerka iz Kvinsa (odakle je diva).

Pre frizure u centru pažnje je bila njena rođendanska torta koja više liči na jednu našu estradnu zvezdu nego na nju. Pa iako su mnogi prokomentarisali da se Jennifer umorila od duge kose, mi smo ubeđeni da to uopšte nije slučaj, i molimo divu da to više ne radi, s obzirom da joj duga kosa najbolje stoji.

Naravno, ako i dalje želi da o njoj pričamo kao o seksepilnoj ženi. Ukoliko želi da pričamo o njoj kao o ženstvenoj, romantičnoj, lokne i kratka kosa su ok.