Da je vreme za pauzu, dokazuje Rihanna, jer je ulogu skandal majstora ovih dana prepustila Justinu Bieberu, koji zabavlja ceo svet sukobom sa glumcem Orlandom Blooomom.

Dok Justin postuje fotke Mirande Kerr, udara zvezdu filma Pirates of the Caribbean, Rihanna posećuje njujorške restorane, zakopčana i stilizovana po poslednjoj modi!

Dobro, do sada je nismo videli da je u restoran otišla u brusu i boksericama, ali očekujemo i to uskoro, kada prođe ovaj break period. Do tada, moramo da pohvalimo Ririn stil od pre neko veče, kada je u Njujorku posetila restoran De Silvano izgledajući kao devojka million dollara.

Chic, svilena bela bluza na crne pruge koju je u prednjem delu uvukla u jeans, a zakopčala taman da nagovesti crni brus, je bila savršena dogradnja skinny, iscepanog jeansa i elegantnih, crnih sandalica.

Duga, wild crna kosa koja je padala u loknama niz lice poznate pevačice, crni lak, tetovaža oko zgloba desne ruke, crveni ruž i pepeljastobela pismo torba od mekog antilopa komplementirali su ovaj efektan look 26-godišnje dive.  

Jednostavno, u trendu, mladalačko i elegantno. Riri nije mogla bolje da izabere za večeru u ekskluzivnom njujorškom restoranu!