Od kada je u vezi s gitaristom benda Good Charlotte, Benji Maddenom, Cameron Diaz blista. Ljubav nije samo prolepšala poznatu glumicu, dajući njenoj prirodnoj ljupkosti novi šarm, već je učinila da izgleda nikad mlađe i opuštenije.

41-godišnja holivudska zvezda koja je oduvek važila za jednu od najsimpatičnijih dama iz sveta filma, ovih dana bira ležeran look koji joj pored uzanih, seksepilnih haljina najbolje i stoji.

Iako bi ona rekla da je lako biti kul i chic u dobrom paru jeansa (nije da se ne slažemo) ne možemo da osporimo činjenicu da ne stoji baš svima boyfriend, baggy model, i to još iscepan!

Savršen model farmerki Cameron je stilizovala sa belom majicom koja je otkrila njen, ravan i zategnut stomak koji glumica često voli da potencira, pogotovo u dnevnim, casual kombinacijama.

Puštena, blago prelomljena kosa u mlečnokestenjastim pramenovima, sunčane naočare, ravne krem sandale sa otvorenim prstima i kožna, bela torba zaokružili su ovaj savršen letnji look koji možete s lakoćom da prekopirate.