Osim do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored vrnjačkog Jezera. Na novom prostoru u gradu biće smešteno četiri bine sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Eric Prydz i Jeff Mills zvezde najvatrenije bine festivala ljubavi

Prvi dan festivala na glavnoj muzičkoj bini rezervisan je za legende Detroit tehna. Na Fire Stage-u će nastupiti Jeff Mills, Kenny Larkin i Robert Hood, kome će Lovefest biti prvo gostovanje pred publikom na Balkanu. Drugo festivalsko veče će pratiti nešto komercijalniji zvuk i najveća svetska house atrakcija Eric Prydz. Iste noći nastupiće i holandski di-džej Tom Trago poznat po hitu „Use me again“, dok će program na glavnoj muzičkoj bini zatvoriti Marko Nastić. Poslednje festivalsko veče otvoriće tech house dvojac Tiefschwarz, dok će zvezda večeri biće britanski di-džej i producent Mark Knight. Festival najvatrenije muzičke bine zatvoriće James Zabiela, kome će ovo biti drugi nastup pred fanovima Heineken Lovefesta.

Energija klabinga na Burn Energy Stage-u

U četvrtak 7. avgusta na Burn Energy Stage-u nastupiće predstavnici nu disco zvuka i potpisnici lejbla JEUDI Records Adana Twins, Finnebassen i Doctor DRU. Iste večri nastupiće i beogradski dvojac Zwein, a pravo sa Kipra stiže i Kristijan Molnar. Drugog festivalskog dana publici će se predstaviti holandski di-džejevi Boris Werner i di-džej Makam, kao i Dejan Milićević i Lea Dobričić. Poslednje večeri festivala na Burn Energy Stage-u nastupiće Tama Sumo i Levon Vincent, producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound. Domaća podrška biće članovi prestoničkog pokreta Beyond House Vitanov, Ognjem, Damir Zekiri, Miloš Maričić, Dušan Predojević DOO, kao i rezident festivala ljubavi Nikola Vemić.

Partibrejkersi otvaraju program Bushmills Live Stage-a

Prvog festivalskog dana ljubitelji tvrđeg gitarskog zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, kao i Nikolu Vranjkovića, a program će otvoriti vrnjački bend Regulator. Petak će biti u znaku hip-hop muzike, gde će nastupiti veterani srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, crnogorski dvojac Who See, sastav VIP i Stereo Banana. Svoje nastupe poslednjeg dana festivala potvrdili su hrvatska rok grupa Let 3, Rambo Amadeus, Ritam Nereda, Goribor i čačanski sastav Za Dž.

Na dugoj listi domaćih izvođača nalaze se i X-Coast, Feloneezy, Jackie Dagger, Kristijan Molnar, Loco Baby, Zwein, Lady Dee, Luka Vuković & Ivan Radojević, John Jogurt, Rahmanee, Side1, Rasheed, Necone, Ewox & Tamarinsky, Calavera & Manya, Phill & Dansmore i Marko B & Bojan B.

Lovefest čeka 1.000 kampera 

U okviru festivalske zone biće postavljen i kamp, a svi oni koji žele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu, mogu da popune prijavu na sajtu www.lovefest.rs. Cena smeštaja po kamperu iznosi 999 dinara za tri festivalska dana, a u nju su uračunati boravišna taksa, prostor za šator, toalet i tuš kabine.

Svaka četvrta karta za ostrvo ljubavi besplatna

Heineken Lovefest pokrenuo je akciju „3+1“ u okviru koje je na tri kupljene karte svaka četvrta ulaznica za festival ljubavi besplatna. trenutna cena ulaznice za sva tri festivalska dana iznosi 2.499, dok je cena jednodnevne karte 1.199 dinara. Ulaznice za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.  

Kompletan program po danima možete pogledati OVDE