Ako se uskoro u svakodnevnom govoru počnu koristiti palermofekcija i  kerrfekcija kao sinonimi za perfekciju, nećemo biti iznenađeni, jer Olivia Palermo i njena po stilu „sestra“ Miranda Kerr se ovih dana utrkuju koja će nas više oduševiti svojim besprekornim, letnjim kombinacijama. A svaka je od glave do pete perfektna!

Juče smo se divili Olivijinom načinu na koji je stilizovala plisiranu suknju, a danas se divimo Mirandinoj odluci da sandale "mules" s animal dezenom upari sa jednostavnim, skinny belim pantalonama i mornarskom bluzom. Letnje, sveže i nekako morski.

29-godišnja australijska manekenka i bivša članica „anđela“ Victoria’s Secreta, svoju vitku liniju održava redovnim pilates časovima, ali i zdravom ishranom. Pri tom skoro nikada je nismo videli, a da nije nasmejana i raspoložena.

Pogledajte stilsku evoluciju Mirande Kerr.

Vrele letnje temperature Miranda provodi noseći praktične, lagane modele kao što je ležerna, jednostavna majica na široke bretele s upečatljivim mornarskim prugama, ali i par tankih, skinny pantalona.  

Kosa je puštena, naočare su tu, teksas, svilena košulja oko struka, kao i crna Birkinka, od koje se čini nam se ne odvaja od početka godine.  

Inače, Kerrova je pre neki dan u razgovoru za magazin Lucky na pitanje šta bi poručila sebi u ranim dvadesetim, odgovorila: "Uživajte svaki dan. Nemojte da se zadovoljite s malim stvarima, stremite ka najboljoj verziji sebe. Izbegavajte da živite u snovima, budite verni sebi i pratite svoju intuiciju.“