Nju je lako voleti. Možda i najveća muzička diva današnjice od samog starta karijere ima veliki broj fanova, i to ne samo zahvaljujući fantastičnom vokalu i catchy pesmama, već i zbog njene neposredne, prijatne prirode koja očarava na svakom koraku.

Od perfomansa na velikim događajima poput SuperBowl-a, preko muzičkih video spotova koji su mala remek-dela, Beyonce nam je do sada demonstrirala mnogo upečatljivih fashion momenata,  pa je bilo za očekivati da to primeti i ljudi iza slavnog rokenrol muzeja Rock'n'roll Hall of Fame u Klivlendu.  

I to ne samo da primete, već i da organizuju izložbu u njenu čast koja će biti posvećena kultnim fashion izdanjima dive.  

Najbolja Beyonce izdanja je za potrebe izložbe selektovao divin stilista Ty Hunter, koji je imao težak posao da u „moru“ autfita, kako scenskih tako i onih iz spotova, naslovnica, selektuje samo nekolicinu.  

Izložba će biti otvorena od 22. jula. Ukoliko ne nameravate uskoro da skoknete do Amerike, evo prilike da zavirite u deo postavke. Donosimo vam ovde nekoliko najboljih koji će se naći na izložbi:

Beyonce na naslovnici singla Dangerously in love (2003)

Beyonce u J Brandu i Stuart Wetzmanu u spotu Crasy in love (2003)

Beyonce u Single ladies spotu i to modelu njene majke Tine (2008)

Beyonce u Thierry Mugler u spotu Sweet dreams (2009)

Beyonce u Gareth Pughu u spotu Run the world (2011)

Beyonce u kreaciji Givenchyja na Met Gali 2012

Beyonce na Super Bowlu u modelu ruskog dizajnera Rubina Singera (2013)