Prošlo je tačno devet godina od kada su Brad Pitt i Angelina Jolie glumili u romantičnom, akcionom filmu Mr. And Mrs. Smith, koji je bio sudbonosni momenat za sada već slavni holivudski par, nakon kog nisu mogli da sakriju činjenicu da su emocije sa platna preneli i u stvaran život.

Od tada, par nije zajedno glumio niti u jednom filmu, iako su fanovi s nestrpljenjem očekivali da ih vide u nekom zejedničkom projektu, pa bio to i film o njihovoj ljubavi.    

Očito svesni činjenice da nam fali njihova hemija na platnu, Brad i Angelina su najavili da će se uskoro pojaviti zajedno u filmu radnog naziva By the Sea, o kome se još uvek ne zna puno, samo da će biti drama kompleksnih, emotivnih odnosa, prenosi MTV.  

“Ne očekujte neki veliki film, niti akciju. Ovaj film je ona vrsta filmova koje Brad i ja volimo, ali smo do sada retko glumili u njima. Takođe je krajnje eksperimentalan, nezavistan film u kom ćemo imati priliku da budemo samo glumci i da pružimo svoje najbolje dramske uloge,“ izjavila je Angie nedavno.