Ovih dana street style moda na ulicama Pariza po upečatljivosti parira onoj koju gledamo na pisti.

Nedelja visoke mode koja se trenutno dešava u glavnom francuskom gradu i na kojoj smo već videli revije Diora, Eliea, Versacea i Chanela uspela je da na jednom mestu okupi fashion elitu koja se potrudila da nam demonstrira svoja najbolja izdanja do sada!

Samo otvaranje na kom je blistala J.Lo u beloj kreaciji Versacea i spektakularan prvi red na Dioru, sve sa zlatnim parom Penn/Theron i ambasadrokama brenda (Cotillard i Lawrence) je bio dovoljan da zaboravimo sva prethodna FW izdanja.

Ali lagali bismo vas kada bismo vam rekli da su glumice dominirale stilom. Nee. Pobedu je odnela Olivia Palermo (tik pored Dume i Perminove) koja se prvi put u javnosti pojavila nakon udaje za dugogodišnjeg dečka Johannesa Huebla početkom meseca.

Pogledajte venčanicu koju je Olivia Palermo nosila na svom venčanju.

Upravo u društvu supruga, ljupka Olivia je ispratila većinu revija stilizovana u chic kombinacije. Za koktel veče koje je Bulgari organizovao u Parizu, Olivia se pojavila u luksuznom kaputu tople burgundin boje koji je uparila satenskim šortsem u sličnoj boji i crnom majicom. Zlatne sandale i animal print torbica zaokružile su stil od te večeri.  

Za reviju libanskog dizajnera Elie Saaba, fashionista je izabrala omiljene crno-bele pantalone bredna Banana Republic koje je nadogradila topom s potpisom modne kuće Tibi, crnim blejzerom, Dior torbom i crnim sandalama. U prvi plan je bila i njena nova boja kose koja je drastično svetlija nijansa plave.

Treći put Olivia je zablistala na reviji italijanske kuće Valentino. Savršena kombinacija bele, svilene bluze dugih rukava i ljupke kragne i crno-narandžaste mini suknje na široke falte donela je dašak Njujorka u Pariz. Zelena kožna torba sa resama i upečatljivom zlatnom kopčom komplementirala je ovaj fantastičan look!

Koja kombinacija se vama najviše sviđa?