Prelepa Victoria uvek nas oduševi svojim izborom kada se radi o stilu. Od njenih oštro krojenih odela, do haljina koje ističu struk…

Jučerašnji look nije bio nikakav izuzetak. Nakon što je već pokazala neke od svojih najboljih komada iz predstojeće kolekcije, pojavila se u haljini koja je definitivno odnela pobedu.

Navikli smo da je viđamo u glamuroznim crnim komadima, međutim, ona je zamenila tamne tonove zbog šetnje u crvenom.

Iz luksuznog hotela u Njujorku u kome je odsela, Victoria je juče (10. 06.) izašla u zadivljujućoj crvenoj haljini bez rukava, sečenoj tako da nežno pada iznad članka. Šlic do kolena nije otkrivao mnogo, ali je skrenuo pažnju na prava mesta.

Ove nedelje nas je već iznenadila noseći modele iz svoje kolekcije prepune boja i cvetnih dezena, i šta god da je izazvalo ovu promenu dopada nam se. Cvetovi, crveno i crno, i to sve za nedelju dana!

Neke stvari su ipak neizostavne kada se radi o gospođi Beckham. Ona ne napušta kuću bez svojih omiljenih crnih naočara koje joj daju onaj prepoznatljiv mračan look.

Kose vezane u rep prelepa dizajnerka je odšetala do automobila sa stavom modela, a ovu statement haljinu smirila je parom crvenih Manolo cipela i pokazala da je cvena pobednička boja za novu sezonu.