Bez obzira na činjenicu da joj je tron „omiljene“ fashion dame s prefiksom royal ozbiljno ugrožen od kada je prelepa Letizia postala španska kraljica, Kate ne prestaje da nas oduševljava svojim besprekornim stilom. Verna klasičnom kroju i pristupačnim markama, vojvotkinja od Kembdridža je provela jedan sunčani dan na otvaranju UK America Cup takmičenja u regatama.

Prirodna i nasmejana, Kate je izgledala krajnje opušteno i chic u crno-beloj haljini britanskog brenda Jaeger, nastavljajući da promoviše manje poznate high street marke.

Haljina koja košta 100 funti verujemo da će odmah biti rasprodata shodno trendu da svaka haljina koju Kate obuče, odmah postane must have komad koju svaka Britanka poželi da obuče odmah posle vojvotkinje.

Kompletan look Kate je ostavila veoma jednostavnim: puštena njena fab kosa, plave salonke (koje je često nosila na kraljevskoj turneji u Australiji) i clutch torbica u tamnoplavoj boji.

Istog dana, vojvotkinju smo videli na popodnevnom ručku u Buckingham palati gde je „reciklirala“ čipkanu, krem haljinu Alexandera McQuenna koju je nosila na zlatnom jubileju od kraljice, pre dve godine. Jedini novi detalj je bio šešir koji je ovoga puta bio bez mrežastog vela i manje ovalnog oblika, ali slične ružičastokrem boje.

Zato volimo Kate. Reciklaža i pristupačne marke. Just like any ordinary girl.