Za letnje izdanje magazina, Jessica je pozirala pred fotoaparatom legendarnog Patricka Demarcheliera

Ako slučajno niste sigurni odakle vam je poznato to ime, samo se prisetite filma Devil Wears Prada.  To jest, ako vam ne padaju na pamet sve one fenomenalne fotografije rađene zaElle, Vogue, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Rolling Stone i Newsweek.

Kao što se i očekuje od Diora, na crno belim fotografija Jessica je izgledala elagantno i zavodljivo, sa daškom glamura. Crno beli photo shoot  sadržao je uglađene monohromatske detalje, uključujući luksuznu belu bluzu na jedno rame, crne svilene pantalone i crnu nežnu rolku. Da li se ovaj nekadašnji  trend vraća na modnu scenu? Sve ove komade dizajnirao je Raf Simmons lično.

Poznata po svojoj klasičnoj eleganciji, sa tamnom kosom upasanom u rolku, prirodno elegantna i ženstvena u Diorovoj pre-fall kolekciji, glumica je samouvereno pozirala. Kada je posmatramo danas teško je poverovati da je nekada bila pravi tomboy.

Jessica je Dior otkrila nakon dolaska Rafa Simmonsa, i jedna je od retkih koja je dobila čast da nosi neke od njegovih prvih kreacija za ovu modnu kuću.

„Za klinku koja je odrasla na srednjem zapadu, istorija, elegancija, evropski element Diora, tako je poseban“, rekla je glumica.

Da se na snimanju dobro i zabavila potvrđuju Instagram fotke koje je podelila, a posebno privlače pažnju ona u kojoj ona sedi na kauču i gleda u fotoaparat dok Demarchelier pravi magične fotke, ili ona na kojoj u sjajnom crnom kaputu u dugoj beloj suknji drži fotografa za ruku.