Najpoznatiji filmski festival je počeo, a mi smo već pod utiskom prve večeri kada su se na crvenom tepihu glamuroznog festivala pojavile najpoznatije glumice i manekenke današnjice u raskošnim toaletama.

Među prisutnim lepoticama bila je i zanosna Blake Lively koja je uspela da ukrade svu pažnju sa australijske glumice Nicole Kidman čiji film o princezi od Monaka, Grace of Monaco, je imao čast da otvori ovogodišnje izdanje prestižnog festivala.

Zvezda kultne serije Gossip Girl je izgledala savršeno u dugačkoj, fluidnoj haljini od plisiranog šifona u burgundy boji s potpisom modne kuće Gucci.

Neobičan kroj, prelepa boja haljine, Livelyn bronzani ten i dubok šlic koji je otkrio glumičine zanosne noge doprineli su tome da Blake odmah bude proglašena za kraljicu crvenog tepiha koja je već na samom startu fashion očekivanja postavila visoko.

26-godišnja glumica je kompletan look upotpunila i IT frizurom za ovu sezonu, pletenicem koju je podigla u visoki rep. Neizbežan detalj je bio i glumičin osmeh.

Možda smo pristrastni, ali ne čini li vam se da je Blake trenutno najseksepilnija glumica današnjice?