Fashionista koja je nedavno proslavila svoj jubilarni 40. rođendan u krugu prijatelja i velikog broja poznatih u londonskom The Arts Club, očito se dobro provela na žurci, ako je suditi po slikama koje je podelila s fanovima na svom Twitter profilu.

Iako su mnogi sumnjali u to, na slikama, VB je dokazala jedno: Ona. Ume. I Može. Da se. Zabavlja.

Na žurci su bile i drugarice i bivše koleginice iz Spice Girls grupe, Mel C i Emma Bunton ( sa kojom je na jednoj slici), ali i kreatorkina sestra Louise i roditelji Jackie i Tony sa kojima je slavljenica pozirala vidno hepi što su svi na okupu.  

Britanska dizajnerka je postovala takođe na svoj profil sliku sebe kako duva svećice na torti okruženoj čašama šampanjca..

“Želim da se zahvalim svojoj predivnoj porodici i prijateljima što su uveličali ovo moje veče i učinili ga posebnim. Sve vas obožavam,“ napisala je Victoria ispod te slike.

Beckhamova se takođe zahvalila Samanthi Ronson, poznatoj DJ-evki koja je bila zaslužna za sjajnu muzičku podlogu na žurci.

Na žurci su se pojavili i Guy Richie sa trudnom devojkom Jacqui Ainsley, tv voditeljka Claudia Winkleman kao i frontmen Coldplaya, Chris Martin.