Sada je zvanično. Zacementirano i nepovratno. Mala Hermione je nestala ustupajući mesto prelepoj mladoj ženi Emmi Watson.

Jer, ovo je prelepa mlada glumica koja savršeno nosi moćna odela, najnoviji trend (suknju-pantalone) i jednostavnu svilenu haljinu koja prati liniju tela. Ne možemo, a da u glas ne kažemo: Emma je čarobn(ic)a!

Mlada britanska glumica se pojavila na londonskoj premijeri filma Noah u senzacionalnoj Ralph Lauren haljini bez rukava koja nalik bodiju prati liniju tela u gornjem delu dok u donjem uz pomoć dodatne tkanine na desnom boku koja blago pada u sitnim faltama, svila leprša slobodno oko tela.

Dubok šlic tek pri hodu otkriva Emmine sjajne noge i činjenicu da je za ovu priliku izabrala vidljiv donji veš. Detalj koji nije uzeo ni mrvicu s ove magije.

Kosa je ostala u njenom stilu, šarmantna i uredna punđa, kao i usne koje je britanska zvezda „obojila“ u narandžastu, it boju za proleće. Zlatna narukvica od Jennifer Meyer i Jimmy Choo Carmen clutch torbica je komplementirala ceo look na savršeno elegantan i graciozan način.