Bivša članica grupe Spice girls, a sada modna dizajnerka svetskih razmera Victoria Beckham još početkom decembra 2013. godine saopštila je da će tokom januara svim ljubiteljima mode pružiti jedinstvenu šansu da zavire iza kulisa priprema kolekcije za Nedelju mode u Njujorku sezone jesen / zima 2014. To obećanje je i ispunila...

Naime, prvi kadrovi dokumentarnog filma koji je Victoria uradila u saradnji sa Skype timom konačno su tu. U trejleru filma koji nosi naziv Five Years - The Victoria Beckham Fashion Story, ova modna ikona priča o svojim počecima i na koji način je uspela da prevaziđe predrasude koje se vezuju za njenu bivšu karijeru kao članice devojačkog benda.

- Oduvek sam volela modu. Bila sam ono dete koje obožava da posmatra majku kako se sprema za izlazak i da misli u sebi koliko je predivna – otkrila je Victoria.

Između pojedinih kadrova pojavljivali su se inspirativni citati jednostavno ispisani na crnoj pozadini. Jedan od njih jeste i Šta je potrebno da pretvorite san u realnost – vera u sebe.

- Oduvek sam maštala da kreiram kolekcije, to je jednostavno moja strast – priznaje kreatorka.

Njen modni atelje je do najsitnijeg detalja minimalistički uređen, sa raznobojnim materijalima i kreacijama koje vise iza njenih leđa.

- Napravili smo nešto što ima poseban značaj i na šta ljudi zaista obraćaju pažnju. Jednom kada shvatite šta se krije iza sene, mnogo je lakše i da se sa tim povežete – rekao je izvršni direktor Victoria Beckham modne kuće.