Prvi IT fashion događaj u novoj godini, izložba pod imenom Journey of a Dress koja je posvećena famoznoj haljini na preklop koju je Diana kreirala pre tačno 40. godina, okupio je veliki broj poznatih iz sveta mode, filma i muzike.

Diana koja je sa 26. godina kreirala haljinu koja je promenila tok modne svesti ali i proslavila njeno ime širom sveta, bila je vesela domaćica večeri.

Među zvanicama je dominirao look poznate američke glumice koja je prikazala do sada svoj najseksi autfit, pozirajući u zavodljivom kombinezonu sa satenskim, tankim kaišom oko struka koji je uparila sa braon clutch torbicom u krokodilskoj koži.  

Pored Gwyneth veliku pažnju svih prisutnih je privukla sveža pojava glumice Demi Moore koja je izabrala sličan kombinezom samo sa daleko svedenijim dekolteom, svetlucavim gornjim delom u širem kroju.

Gala večeri je prisutvovala i manekenka Coco Rocha koja je bila jedan od gostujućih domaćina, zatim Robin Wright Penn sa kćerkom, Allison Williams, Paris Hilton, Anna Wintour, Erin Wasson i mnogi drugi.

Izložba će biti otvorena do aprila, pa ukoliko vas put navede ka L.A eto sjajne prilike da vidite izbliza modele s potpisom slavne kreatorke.

Američka glumica se pojavila na žurki kojoj je najavljeno otvaranje izložbe slavne dizajnerke Diane von Furstenberg u izazovnom kombinezonu, dubokog V izraza koji je daleko više otkrivao nego skrivao…