Jedna od najomiljenijih glumica sveta, Jennifer Aniston je iznenadila sve svojom novom fruzurom, koja podseća na njenu bob frizuru iz 2001. godine.

Iako su žene širom sveta odmah pomislile da je ovoj odluci kumovao raskid sa Justinom koji glumica tajnovito krije, čuvena Rachel iz serije Friends nije imala drugo rešenje nakon neuspelog brazilskog tretmana nego da ošiša svoju "slavnu" kosu.

"Nisam se ošišala zbog uloge. Prosto moja kosa nije dobro reagovala na tretman s keratinom, postala je vrlo tanka i slaba pa sam morala da je ošišam," izjavila je glumica ekskluzivno za britanski ELLE.

Iako nije nameravala da kosu skrati toliko kratko, glumica nije mogla da izabere bolji trenutak za promenu fruzure s obzirom da je jedan od glavnih trendova za sezonu jesen/zima kada su u pitanju frizure kratka kako je ELLe zove:"The Rebel Cut", a od skoro ceo tim britanskog ELLE izdanja nosi kratku frizuru. To ipak nije puno utešilo holivudsku zvezdu..

"Onog istog momenta kada sam je skratila, već mi je nedostajala moja kosa. To je neizbežno, ali trudim se da zavolim novu frizuru," rekla je za ELLE glumica.

Ovo ipak nije prvi put da Anistonova nosi bob frizuru. Njen frizer i dugogodišnji prijatelj Chris Macmillan praktikuje da joj skraćuje kosu s vremena na vreme ne bi li joj kosu osvežio i učinio zdravijom. 

Novi look Anistonove možete da pogledate ovde.