Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Liam Gallagher će pevati na zatvaranju Olimpijskih igara

Liam Gallagher će pevati na zatvaranju Olimpijskih igara

Foto: Bang media

20. 07. 2012.

Pevač i nekadasnji član čuvenog britanskog benda Oasis, otpevaće njihov veliki hit, pesmu ‘Wonderwall’ na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu.

Liam i članovi njegovog benda Beady Eye - Gem Archer, Andy Bell i Chris Sharrock - odsviraće ovu pesmu u drugačijem aranžmanu od prvobitne verzije Noela Gallaghera.

“Pre nekoliko meseci tim iz organizacije događaja kontaktirao je Noela kako bi ga angažovali kao izvođača. Noel i njegov menadžer dugo su pričali sa organizatorima. To je veliki izazov jer se očekuje da će 650 miliona ljudi pratiti zatvaranje na televiziji. Ali na kraju, on je odbio ponudu jer je prethodno bio na turneji koja je odlično prošla i smatrao je da mu ovako nešto nije potrebno. Nakon toga, organizatori su kontaktirali njegovog brata Liama, i on je pristao", rekao je izvor za tabloid Sun.

Kako se dalje navodi, organizatori žele da tokom ceremonije zatvaranja prikažu pravi britanski duh i zato planiraju da izaberu najbolje predstavnike iz različitih oblasti medija i kulture.

“Tim organizatora želeo je nešto što je suštinski britanski - zastava koja se vijori, momenat u kom će svi zajedno pevati čuvene pesme kako bi pokazali šta je sve ova zemlja napravila. Bend Oasis je upravo to, bez obzira da li je u pitanju Noel ili Liam, a organizatori su želeli malo rokenrola tamo”, dodao je izvor.

Među izvođačima će biti i bendovi Kaiser Chiefs i Spice Girls.

Prisetimo se pesme 'Wonderwall'


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE