Naslovna | Lifestyle | Celebrity | Paul McCarntey konačno dobio zvezdu

Paul McCarntey konačno dobio zvezdu

Foto: Promo

17. 02. 2012.

Nekadašnji član grupe Beatles dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Šezdesetdevetogodišnji Paul - koji je poslednji Beatle koji je dobio zvezdu - odao je počast svojim kolegama iz benda na ceremoniji povodom otkrivanja. "Nekada davno u Liverpoolu, kada smo bili deca i slušali Buddy Holly i ostale rock'n'roll velikane, nikada nisam sanjao da će doći taj dan kada ću dobiti zvezdu na Bulevaru slavnih", otkrio je Paul - "To je izgledalo kao nemoguće, ali evo nas danas - ipak se dešava! Svakako ne bih uspeo bez moja tri momka i želim da im se zahvalim što su blagoslovili moj život svojim prisustvom"

Kako navodi Daily Mail, Ringo nije mogao da prisustvuje zbog bolesti, a sa Paula su bodrili žena Nancy Shivell i sin James koji su prisustvovali ceremoniji ispred zgrade Capitol Recordsa uz hiljade fanova.
"Zahvaljujući vama i svim fanovima širom sveta, voleo bih da pošaljem zagrljaje i poljubce po 'dnu' " - rekao je Paul u obraćanju masi, aludirajući na poslednji album "Kisses On The Bottom".
Takođe, roker Neil Young popeo se na binu i odao počast pevaču - "On je na vrhu. Kao što je Charlie Chaplin bio odličan glumac, tako je za mene Paul u muzici! Pored svih veština koje poseduje i sposobnosti da spoji melodije, akorde i osećanja zajedno, posebna duša izlazi iz njegove muzike zbog čega se osećam srećno što sam sa njim danas"

Grupa je dobila zajedničku zvezdu davne 1998. godine, do su Lennon i Harrison - koji su preminuli 1980. i 2001. godine - dobili su svoje zvezde 1988. i 2009., dok je Ringo dobio svoju 2010. godine. Zvezda Paul McCarntija postavljena je pored ostalih članova Beatlesa.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE