Prelepoj brineti zaista na treba mnogo da bi istakla ono najbolje na sebi.

Njena prirodna lepota sasvim je dovoljna, kakav god outfit da izabere, ali ona ih ipak bira mudro.

Na žurci pod nazivom  Syco Summer Party organizovanoj u čuvenom Victoria and Albert muzeju u Londonu, a čiji host je bio Simon Cowell - poznati britanski producent i sudija popularnog X Faktora, Cheryl je zasenila sve zvanice.

Poznata engleska pevačica zablistala je u haljini kajsija boje - tonu koji u nešto svetlijoj ili tamnijoj niijansi možemo videti na najrazličitijim komadima odeće ovog leta, od haljina, preko pantalona, bluza, pa sve do kupaćih kostima. 

Iako ova boja pristaje praktično svakom tenu, crnakama, koliko i plavušama, brineta sa tek blago maslinastim tenom je praktično blistala u ovoj predivnoj nijansi narandžaste.

Koktel haljina koja prati liniju tela isticala se dekonstrukcijoom kroja na ramenima, te karnerima koji prate kroj rukava.

Šlic na prednjem delu haljine, pravio je balans s onim u predelu dekoltea, zbog čega je haljina dobila na otvorenosti.

Fantastičan model koji je Cheryl ponela potpisuje američka modna kuća Cushnie et Ochs, a može se naći na online šopovima, cena je 1265 funti.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/