Kako je najavljeno američki predsednički par tokom jula posetiće Brisel, Helsinki, kao i London gde će se upoznati sa kraljicom Elizabethom. Već sada, možemo reći da je Melania u potunosti spremna da opravda ulogu neprikosnovene lady od stila sa istančanim osećajem za modu.

Za put ka Starom kontinentu, opredelila se za veoma efektan outfit koji je tema broj 1. modnih medija i moramo priznati sa punim razlogom. Naime, brineta skroz prave kose, što je beauty novina i pogleda sakrivenog iza oversize naočara blistala je u elegantnom i po malo retro look-u, inspirativnom za sve ljubitelje naglašeno ženstvenih izgleda. 

Crveni, uski džemper, uparila je sa krem, midi suknjom francuskog dizajnera Martina Granta. Specifičnost suknje se ogleda u njenom kroju, koji ide u gloknu, kao i u pojasu koji se istakao savršenu Melanijinu figuru. 

Međutim, kombinaciju je u potunosti nadogradila PVC Christian Louboutin salonkama sa crvenim detaljima vrtoglavo visokih štikli, te je tako nastavila niz savršeno stilizovanih kombinacija u svakom segmentu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/