Lepa Rania poznata je po krajnje ženstvenim izdanjima, koja uglavnom uključuju statement suknje i čarobne haljine, te predivne bluze, uvek u besprekorno elegantnom i damskom maniru koji imaju i tu malu dozu Orijenta.

Ipak, kada odlazite u zvaničnu posetu jednoj od najvećih zemalja sveta, stilski ulog se svakako podiže. Tako je Rania odlučila da igra na svoju najjaču kartu i izvuče najbolju moguću suknju koju ima u svom garderoberu, birajući i jak brend.   

U pitanju je takozvana suknja-marama s potpisom Fendi kuće, asimetričnog kroja. Iako sam naziv aludira na "neozbiljan" komad odeće, on to nikako nije. Ova prilično statement svilena suknja dubokog struka isticala se kako svojim upečatljivim krojem, tako i predivnom plavom bojom, te printom u vidu delikatnih crnih pruga koji su ukoso "presekli" divnu nijansu osnove.

Uz ovakav komad bilo je dovoljno da jordanska kraljica samo mudro izabere prateće komade, vodeći se zlatnom merom: manje je više.

Što je naravno i uradila, ostavši dosledna visini zadatka.

Elegantnu kombinaciju zaokružila je klasičnom košuljom bele boje, te aksesoarima u vidu kožnih salonki u camel boji i torbe u sličnom karamel tonu, dok je nakit maksimalno sveden: sat i delikatna čoker ogrlica.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/