Harizmatična i svima draga Sofia Vergara u više navrata istakla je da je apsolutno svesna svojih (savršenih) oblina, da joj ne pada na pamet da se odriče hrane i da je zadovoljna svojom linijom. Jasno je da ne pripada redu mršavica, već da neguje ženstvenu figuru, poznatiju pod imenom "peščani sat" koju često naglašava birajući modele koji ističu njenu putenu lepotu.

Na koje modele mislimo tačno? Na uzane maksi haljine cvetnog dezena i dubokog dekoltea, uske majice koje obavezno nosi sa pensil suknjama i uz visoka potpetice. 

Izuzetak u tome nije napravila kada je sa svojim suprugom, takođe glumcem Joem Manganiellom posetila jedan prestižni restoran u Los Anđelesu u jednostavnoj haljini. 

45-godišnja glumica je obukla zavodljivu belu slip haljinu dugih rukava, dužine tik ispod kolena. Kreaciju vrlo jednostavnog kroja zvezda serije Modern Family nadogradila je belom tašnom i papučama sa visokom platformom koje imaju plastičan, providan gornji deo. 

Zavodljiva Kolumbijka neobavezno je pustila kosu i braon senkom istakla kestenjaste oči, čime je zaokružila jedan perfektan summer look! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/