Izbor i kupovina kupaćeg kostima ponekad može da bude pravi izazov, ali britanska IT devojka već ima svoje omiljene modele.

More, plaža, koktel u ruci i lenčarenje po celi dan! Tako zamišljamo svoj odmor, dok ga neki već žive. Na primer, Alexa Chung koja provodi leto na plažama Majorke zajedno sa prijateljima. Naravno, i na odmoru njene kombinacije su prava inspiracija.

Iako je na Majorci neprikosnovena po pitanju cvetnih haljina i slamnatih šešira, fokus smo ovog puta stavili na njen izbor bikinija, za koji možemo da kažemo da su zabavni i veoma girlish. 

Prvog dana, britanska slatkica se opredelila za dvodelni, zeleni kostim koji nosi potpis brenda Hunza G - ono što je zanimljivo jeste gornji top deo koji na sredini ima okrugli drveni detalj, koji daje jednu fashion notu. 

Ipak, pravu letnju modnu avanturu Alexa nam je priredila sa crno-belim bikinijem, naglašenog dekoltea i sa karnerićima po ivicama. Zanimljiv odabir, Alexa je zaokružila ženstvenim šeširićem sa sa crnom trakom koja se veže ispod brade. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/