Šarmantna Meghan Markle odavno je kupila naše ali i svetske simpatije svojom neposrednošću, neobičnom lepotom i iskrenom zaljubljenošću koja isijava iz svakog njenog gesta. Zavoleli smo u startu i njen stil koji je bio sveden, moderan, damski ali vrlo prefinjen.

Međutim, i najboljima se desi da pogreše.

Samo što niko nije očekivao da će vojvotkinja od Saseksa tako brzo napraviti svoju prvu (modnu) grešku.

Naime, Meghan i princ Harry su u subotu prisustvovali venčanju prinčeve rođake i tom prilikom izazvali veliku pažnju, ali i raspravu u medijima. Fokus je bio i dalje na harizmatičnoj Meghan koja je i ovog puta svojim osmehom "razoružala" prisutne, iako je odevnim izborom doprinela da je modni kritičari po prvi put iskritikuju.

Na venčanje koje diktira jedan svečani odevni momenat, Meghan je stigla u dugoj haljini bele osnove sa plavim, stilizovanim cvetovima koju potpisuje Oscar de la Renta

Ležerna kreacija koja više pristaje jednom popodnevnom druženju na plaži ili za neki chill kraj reke, sa preklopom, razigranim volanima na rubu suknje doprinela je da Meghan izgleda nekako krupnije, sakrivši njenu fenomenalnu figuru i stav.

Prosto njena sitnija građa ne dozvoljava ovakve krojeve, koji na njoj izgledaju kao da je obukla za dva broja veći model.

U domenu aksesoara, Meghan se vodila proverenim formulama - u ruci je držala malu, clutch tašnu, dok je na glavi imala belo toka-šešir sa stilizovanom mašnom. 

Modni novinari su se složili da je Meghan ovog puta razočarala, te da je odabrala neadekvatnu kreaciju za venčanje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/