Veliku jabuku juče je obeležila premijera dugo isčekivanog ostvarenja Ocean's 8 sa Cate Blanchett i Sandrom Bullock u glavnim ulogama. Pored glumica, event su obeležile i mnoge zvanice iz sveta show biznisa koje su demonstrirale svoja najbolja red carpet izdanja. Među njima je bila i brazilska manekenka Adriana Lima koja je zasenila glumačku postavu seksepilnim izdanjem.

U svom maniru, Lima se opredelila za jednu provokatvnu haljinu koja je u svakom segmentu naglasila njeno savršeno telo i seksepil. Crna Roberto Cavalli kreacija sastoji se od crnog bodija i prozirne duže haljine na kojoj su prišivene viseće perlice duž cele haljine.

Izrazito naglašen dekolte i dubok šlic, nisu pokvarili utisak. Sve je ostalo u domenu seksi vajba, bez mrvice vulgarnosti. 

Crnim sandalama na visoku štiklu i malom tašnom Lima je zaokružila svoj odevni izbor, koji je ispratio i sjajan beauty deo. Naime, manekenka je smokey eye tehnikom istakla svoje nestvarno plave oči, nude karmin izabrala za pune usne, dok je zalizana, ali puštena kosa bila u službi isticanja lica i očiju. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/