Pravi stilski izazovi za dame plave krvi nije visoka moda i houte couture kreacije, već biznis varijante koje u njihovom izvođenju ipak bar malo moraju da imaju jednu kraljevsku notu. Tu vrstu šika u istom danu na dve različite lokacije demonstrirale su naše miljenice-  Letizia i Rania, a svaka od njih bila je brilijantna u svom izvođenju!

Na seminaru novinarstava i jezika u San Millan de la Cogolla, španska kraljica je izabrala klasičnu kombinaciju koja je dobila novi smisao i to zbog jednog "rebel" detalja - vrlo smelog i veoma inspirativnog!

Naime, lepa brineta je crnu majicu uparila sa kožnim pantalonama, ali je oprezno ovaj rokenrol momenat u svom stajlingu "smirila" crnim Carolina Herrera lakovanim salonkama i otmenim, Atos mantilom sa geometrijskim motivima.  

I u sferi lepote, lepa španska kraljica je bila veoma umerena: make-up izbor je bio u skladu sa bojama mantila, te je na licu dominirala roze boja u vidu malo zagasitije senke, zatim ružičastog rumenila i ruža u boji mesa. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala kraljica Rania:

PageBreak

Na drugom kraju sveta u prelepom Jordanu, kraljica Rania je za sastanak u startup firmi izabrala vrlo ležernu kombinaciju. Njena verzija biznis izdanja podrazumevala je i farmerice. Ne samo da je sa ovim komadom napravila pun pogodak, nego je i običnom belom majicom i krem Fendi salonkama uspela da nadogradi jeans na sjajan i vrlo jednostavan način.

Ono što celu kombinaciju čini neodoljivom je i veličanstveni trench mantil kojim je zaokružila svoj izgled. 

Ni Ranija nije preterala sa šminkom, već je izabrala nude karmin, kao i senku u nežnoj nijansi braon boje, te nalik Letiziji demonstrirala vraćanje prirodnijem izgledu i mimimalnim make-up intervencijama. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/