Nakon što nas je impresionirala nastupom na Billboard nagradama, J.Lo je uspela da se posveti premijeri video spota za svoj novi hit singl "Dinero" koji je u eter pušten sinoć. Naravno, kao i svi dosadašnji video spotovi pop-rnb kraljice i ovaj je prepun sjajnih stajlinga i koreografije koja je pokazala da je J.Lo u fenomenalnoj formi.

Da, žena izgleda u petoj deceniji bolje nego na startu karijere. Fizički.

Za to je zaslužno njeno intenzivno, redovno treniranje od kog ne odustaje. Zato je redovno viđamo u teretani, gde radi vežbe snage, oblikovanja i zatezanja.

Poslednje gym pojavljivanje nije prošlo nezapaženo. Naime, Jenny from the block je ponela bele helanke i beo top u paru sa neon zelenim Nike patikama i Kelly torbom brenda Hermes u žuto-zelenoj boji. 

Samo nekoliko dana ranije još jedno gym izdanje nije prošlo bez statement torbe. Tada smo J.Lo videli u crnoj majici i helankama, i crvenoj torbi s nitnama koja je imala njene inicijale.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/