Jedna od najlepših žena na svetu Monica Bellucci koja je prethodne godina bila domaćin jubularnog 70. po redu festivala u Kanu, ovoga puta je izostala iz prelepog francuskog grada uskrativši nas za fenomenalna red carpet izdanja.

Ali, obaveze poput posete Madridu gde boravi kao gost španskog Vogue izdanja, sprečile su je da uživamo u njenim stilskim bravurama na crvenom tepihu 71. izdanja.

Zanosna Monica za druženje sa španskim kolagama obukla je svileno odelu nalik pidžami s potpisom Dolce i Gabbane, dizajnerske kuće koja sa glumicom sarađuje još od 90-ih kada je rasna manekenka bila deo njihovih seksepilnih la dolce vita reklama.

U štiklama od 15 centimetara koje su dodatno izdužile njenu figuru (visoka 171 cm) Monica je blistala u cvetnom kostimu koji je njenu šarmantnost dodatno osvežio i pojačao. Razbarušena paž frizura u toloj nijansi kestena, crvena torba i naočare bile su dovoljan detalj za ovako statement odelo, idealno za prolećnu sezonu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/