Ona je suverena kraljica modnih pista, manekenka koja je krasila mnoge kampanje i editorijale širom sveta, problematična diva koja svojim rock and roll kombinacijama služi čak i kreatorima kao inspiracija.

Njene kombinacije sa crvenog tepiha su više nego interesantne, često veoma jednostavne, ali izrazito efektne, dok su street style izdanja vođena "darkerskim" elementima. U tom segmentu, Kate Moss je sudeći po modnim kritikama koje je dobila za njen poslednji stajlig ipak malčice pogrešila. 

Zvezda kao da polako gubi na svom sjaju tako što bira kombinacija u kojima izgleda neuredno i kao da poručuje "obukla sam šta sam stigla."

Crnu majicu na "V" izrez Kate je uvukla u kropovone zvoncare, a celu kombinaciju je nadogradila stilizovanom jaknom sa nitnama. Do ovog stilskog trenutka celokupan ansambl prolazi, ali čim spustimo pogled na izbor obuće, bliži smo promašaju nego pogotku.

Naime, Kate se u domenu obuće očito teleportovala u sredinu 2000-ih u vreme kada se zabavljala sa Petem Dohertijem, izabravši, teške Saint Laurent čizme na platformu. Masivna gotik obuća u kombinaciji sa "skraćenim" farmericama ne ostavlja dobar utisak i drugačiji izbor cipela bi sigurno popravio celokupnu sliku. 

Neuredna kosa koja vapi za tretiranjem i oči sakrivene iza naočara govore ipak da plavuši nije baš stalo toliko da izgleda dobro koliko da se zabavi, što ponekad moramo da cenimo. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/