Iako je sredinom aprila slavna glumica stala na ludi kamen drugi put, ovim povodom nije došla u pratnji svog supruga producenta Brada Falchuka, već se pojavila sama u odevnom ansablu koji je izazvao WOW efekat i sve drugo stavio u senku!

Oskarovka, shodno svom stilskom temperamentu, izabrala je jednostavan, ali veoma efektan komad koji potpisuje modna kuća Retrofete.

Bronzana, svetlucava haljina je u disko vajbu - mini dužina, naglašeni rukavi, ležernost kroja koja je "suzbijena" diskretnim svilenim kaišem! Ostalo je samo da zapleše u ritnu disko muzike!  

Svedene sandale na štiklu u roze boji su bili u službi isticanja ovog blještavog komada i diskretno su zaokružile fantastičnu haljinu - savršenu za večernji izlazak. 

Puštena duga kosa, savršena šminka koja je istakla njene oči smokey eyes tehnikom, kao i osmeh govorili su da je sve bilo u najboljoj stilskoj i beauty harmoniji! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/