Na sastanku koji održava britanska vlada, pod nazivom "Commonwealth Heads" princ Harry i njegova buduća nevesta pojavili su se kao učesnici i jedni od glavnih govornika.

Ovim činom kraljica Elizabeth ukazala je veliko poverenje i poštovanje prema budućoj princezi, s obzirom da sastanku "Commonwealth Heads" fondacije na čije je čelo princ Harry postavljen prošle nedelje, mogu da prisustvuju isključivo članovi kraljevske porodice, pored regularnih učesnika naravno.

Za ovu svečanu priliku Meghan je izabrala prelepu i fantastično ukrojenu belu haljinu sa bretelama, na šire pruge. Prolećni model u koji bismo rado investirali! 

Model se isticao nešto klasičnijom formom, ali svakako onom koja prati siluetu tela, detaljima u vidu kaiša na pojasu, crnom dugmadi i džepovima. U pitanju je haljina brenda Altuzarra iz ovogodišnje Resort kolekcije, a u slobodnoj prodaji se može naći po ceni od 1450 funti.

Uz ovaj sofisticiran, ali pre svega model koji ostavlja poslovan utisak, lepa Meghan kombinovala je crni blejzer sa zlatnom dugmadi, vrtoglave potpetice u crnoj boji sa kaiščićima te fanatstičnu tašnu crno-belog printa australijskog brenda Oroton.